Akik föliratkoztak♥

2012. július 31., kedd

45. rész

Kimentünk a főtérre a szökőkúthoz. Leültünk egy padra és elkezdtünk beszélgetni. Vettünk 2 üveg jegesteát egy éjjelnappaliban. Elkezdtük inni, mert szomjasak voltunk de persze Bogi éppen akkor kezdi el mondani, hogy tegnap elesett a macskájába. És persze ivás közben nem lehet nevetni ezért az arcomra öntöttem az egészet. Odamentem a szökőkúthoz, azzal a szándékkal , hogy lemosom az arcom, mert olyankor senki sincs ébren ezért úgyse látja senki. Odahajoltam a szökőkút felé és elkezdtem az arcomat mosni, amikor egyszer csak azt érzem, hogy valaki beleönt egy rakat vizet a pulcsimba hátulról. Megfordulok és Bogi röhög a hátam mögött.
-Na ezt most visszakapod.- mondtam.
Odarohantam az üvegemért és kiöntöttem belőle azt a maradék teát és a szökőkútnál föltöltöttem vízzel. Az egészet Bogi nyakába öntöttem. Kicsit meglepődött, mert erre nem számított. Elkezdtem én is nevetni, mert ezt most megérdemelte. Pár másodperc múlva annyit látok, hogy ő is jön felém egy üveg vízzel.
-Ne! Ne! Neeeee! Már elég vizes vagyook!-sikítottam.
-Én is. De most visszakapod.- és azzal a lendülettel öntötte rám a vizet. Elugrottam előle , de a fele akkor is eltalált.
Odarohantam a szökőkúthoz és föltöltöttem az üvegem. Elindult a vizi csata, megint, de most a végére nem lettünk annyira vizesek. Elindultunk hazafele egy sétálóutcán keresztül. Ott szépen megszáradtunk és mire hazaértünk már nem is látszott, hogy mit csinálltunk.  Mire hazaértünk már mindenki ébren volt, lennt ültek a nappaliban és föl voltak öltözve, sőt még a cipő is rajtuk volt.
-Sziasztok.- mondtuk egyszerre Bogival.
-Sziasztok. Végre ittvagytok. Ne is vegyétek le a cipőtöket. Indulunk.
-Hova?- kérdeztük ledöbbenve, miközben a fiúink egy csókkal köszöntöttek minket.
-Megyünk városnéznésre, be Pestre. Ha már itt vagyunk Magyarországon, akkor legalább nézük meg a látnivalókat.
-Ööö. Okés. De mivel megyünk?-kérdezte Bogi.
-Városnéző busszal.
-Ja, jó.
Beszálltunk a kocsiba, és elindultunk Budapest felé. Először elmentünka  Hősök terére, ott voltunk vagy 1 órát, mert megszálltak minket a rajongók. Voltak páran, akik a fiúk után, velem is csinálltak közös képet. Nagyon meglepődtem, hisz nem tartom magam valami túl híres személynek, ezért szokatlan volt egy kicsit. De amúgy jó érzés tudni, hogy ismernek és szeretnek olyanok akiket még életemben nem láttam. A Hősök terén fölszálltunk egy emeletes , városnéző kisbuszra. Elindultunk és...

2012. július 29., vasárnap

44. rész

Visszajött az áram. Fönntről hallottunk egy harsány 'éljent' és elindutunk mi is fölfele. Persze a kalapot nem voltam hajlandó levenni, mert tetszett. Leültünk a nappaliba. Először kicsit furán néztek rám, de aztán csak megvonták a vállukat és rámhagyták. Lassan mindenki elkezdett fölfele szivárogni. A végére máár csak én és Niall maradtunk.
-Nem nézünk meg egy filmet?
-De. Jack és Jill?
-Okés. Hozom a dvd-t. Addig te rakj be a mikróba egy zacskó popcornt.
5 perc múlva leültünk filmet nézni. Körübelül a film negyedénél elfogyott a popcorn , szóval kimentem csinálni még egy adagot. A film alatt elfogyasztottunk 3 zacskó popcornt. Mikor vége lett a filmnek elpakoltam a cuccokat és közbe beszélgettünk Niallel.
-Szerintem ez borzalmas film.
-Igaz. Ennél roszabbat nem láttam.-viccelődtünk.
-Szerintem menjünk aludni. A holnap nehéz nap lesz.
-Miért is?
-Majd meglátod. - mondtam.
A fiúkat reggel egy kicsit megvicceljük Bogival. Fölmentünk de akkor már mindenki aludt. Éjfél volt, mire elaludtunk. Aludtam 3 órát, de valamiért fölébredtem. Nem akartam fölébreszteni Niallt (még) ezért úgy döntöttem, hogy lemegyek és előkészítem amit kell. Igaz, még volt egy órám, de akkor nehezebben tudnék fölkelni. Lementem a pincébe és fölhoztam a cuccokat, utána leültem a konyhába enni. Bekapcsoltam a tévét és végre magyar nyelven nézhettem tévét. Éppen a 'Jim szerint a világ' ment , amikor csörgött az ébresztőórám. Fölmentem Bogihoz és halkan fölébresztettem. Lehívtam a nappaliba.
-Nekem nincs szivem fölébreszteni őket. - mondtam.
-Nekem sincsen. De akkor mit csinálljunk?
-Szerintem ma menjünk el ketten valahova. Olyan rég voltunk valahol...
-Csajos nap?
-Csajos nap.
Fölmentünk a netre és elterveztük a napot. Először elmegyünk moziba utána meg vásárolunk és egyszerűen jól érezzük magunkat ahogy a legjobb barátnők szokták. Még nagyon reggel volt, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk sétálni. Fölvettem egy halvány narancssárga bő pulcsit, egy fekete shortot és egy halvány narancssárga vans cipőt ami megy a pulcsihoz. Bogi egy kék fölsőt, egy fehér shortot és egy kék tornacipőt vett föl. Írtunk egy levelet a fiúknak, hogy elmentünk és már indultunk is..

2012. július 28., szombat

43. rész

Halkan elindultam a konyha felé. Hirtelen zajt halottam ezért berohantam a kamrába ami a konyhából nyílik. Láttam, hogy Liam nyúlna már hozzá a kürthöz. Gyorsan kapcsoltam és elordítottam magam, hogy :'Liam látlak!!'. Elküldtem a többi kiesetthez. Fölkaptam 2 zacskó chipset meg 1 zacskó gumicukrot. Azért a biztonság esetére egy üveg colát is magammal vittem nehogy azt kezdje mondani, hogy szomjas. Visszarohantam Niallhez és lepakoltam a kajákat. Halkan ki is bontotta és lekezdte ropogtatni a chipset.
-Nem tudnál halkabban enni?
-Bocs, hogy élek. Amugy mi volt az az ordítás?
-Ja, semmi. Csak kiejettem Liamot.
-Ja, az jóó. Ki van még bent?- mosolygott.
-Nemtudom. Jó kérdés. Mit csináljunk?
-Ittvan nálad a zseblámpa?
-Igen, miért?
-Körbenézhetünk lennt a pincében.
-MI? Neem. Túl félelmetes.
-Nyugii, nem lesz semmi baj.
-De én akkor is félek.
-Semmi baj. Én itt vagyok.- mosolygott. Legalábbis a félhomályban annyit láttam.
-Jó.. De akkor nyerni kéne előbb. És majd akkor utána ketten lejövünk, amíg a többiek el lesznek.
-Jó, akkor menjünk.
Fölálltunk és elindultunk kézenfogva a konyha felé. Persze én majdnem orra estem ( hozom a formám) de elértünk a konyháig. Nem láttam semmit, olyan sötét volt. Odabukdácsoltunk az asztalhoz, de halottuk, hogy valaki jön. Gyorsan megfogtuk a kürtöt és megfújtuk. Liamék jöttek volna éppen le. De pont nem sikerült nekik. A többiek kivánszorogtak a vesztők szobájából és leültek a nappaliba. Mondtuk, hogy lemegyünk a  pincébe, kicsit körbenézünk. Megfogtam Niall kezét és elindultunk lefele a pincébe. Azért a biztonság esetéért fölkapcsoltam a lámpákat, hátha út közbe visszajön az áram, és akkor nem kell a sötétben lennem. Lassan lesétáltunk a pincébe. Átmentünka  garázson és lementünk egy szobába, ahol a régi dolgokat tartjuk. Csak 2 zseblámpánk volt, ezért nem sokat láttunk. Én minden rezzenésnél jobban szorítottam Niall kezét. Szerintem már kiment a vér a kezéből. Kinyitottuk a legalsó fiókot és körbenéztünk az én régi képeim között. Volt olyan, ahol kisbaba voltam vagy amikor már nagyobb. Jókat nevettünk a képeken. Voltak nagyon viccesek és voltak komolyak. Fölmásztam az egyik fotel tetejére és levettem a szekrény tetejéről egy régi férfi kalapot.  Fölraktam a fejemre, megfogtam Niall kezét és leugottam a fotelről. Niall megért engem ezért elnézi a hülyeségeimet. Mint ezt... Hirtelen hallottunk egy nagy kattanást és...

2012. július 27., péntek

42. rész

-Én csak a szívemre hallgattam. Amikor a hét elején úton voltunk ide, egész végig azon stresszeltem, hogy vajon te is ugyan így érzel e irántam. Amikor kiléptem a kocsiból, rögtön tudtam, hogy te vagy az , akit nagyon sok ideje keresek. Nagyon féltem, hogy nem fogsz majd szeretni, vagy elfogadani. Sok rajongó az összes fiút nagyon szereti kivéve engem. Van, amikor az összes fiút megölelik ,csak engem nem és van olyan is amikor elküldenek egy kép készítése előtt, mert nem szeretnék, hogy rajta legyek. Ilyenkor mosolygok persze, de belül sírok. Nagyon sokan harcolnak ellene, hogy ne énekeljek a bandában. Még a menedzserek is. Ha nem lenne Louis szerintem Én már nem lennék a bandában. Az a sok, gyűlölködő üzenet amiket nap mint nap kapok,az borzalmas. Belülről mind tönkretettek.- Niall az arcába temette a kezét és elkezdett könnyezni a szeme.Gyorsan megsimogattam a hátát és megöleltem.- Aztán jöttél te, mert amikor rádnézek megnyugszok. Egyszerűen elfelejtem a rosszat és csak a jó jut eszembe. A támogatóim és a jóakaróim. Azok az emberek akik mindig melettem állnak. Szeretek veled lenni, mert fölvidítasz.
-Én is így érzek.
Aztán ültünk ott csendben. Én az ölében , egymás kezét fogva és egymásra dőlve. Nagyon, nagyon szeretem.
-Várj, jön valaki.- suttogtam. - Most menj te.
Niall lassan fölállt és kinyitotta az ajtót. Éppen Dóri indult a konyha felé. Niall gyorsan kiejtette Dórit, elmondta neki, hogy hova menjen és, hogy mit csináljon. Megkértük, hogy nézzen be, hogy ki esett még ki. Volt ugye Zayn akit mi ejtettünk ki és még Louis akit Dóri ejtett ki. Kiesett 3 , maradtunk még 5-en. Úgy érzem ez jó móka lesz.
-Ugye milyen jó helyünk van?- mosolygott Niall miközben ült vissza. Eléggé félelmetes volt, mert a lépcső legfelső fokán ültünk és mivel nem volt áram, ezért fény se és a félhomályban csak a lépcső feléig lehetett ellátni. Nagyon félelmetes volt, végig szorítottam Niall kezét. Szerintem kicsit megérezte, mert egyszer egyszer mondott egy 'au'-t meg, hogy ' ne szorítsd annyira a kezem, nem kell félni'. Ebből azt hiszem azt kell levonnom, hogy fáj a keze a félelmemtől. Onnan már nem szorítottam annyira a karját. És akkor Niall megszólalt és a legveszélyesebb mondatot mondta el amit játék közbe lehet:
-Éhes vagyok.
-Most? Nem tudnál kicsit várni?
-De éhes vagyok...
-Jólvan, hozok neked kaját.
Fölálltam és kinyitottam az ajtót. Eldöntöttük, hogy addig nem nyerünk amíg nem esik ki mindenki. Akár mennyire is nagy a csábítás, hogy megfújjam a kürtöt és akármennyire a konyha asztal melett kell majd elmennem akkor sem fújhatom meg Niall nélkül a kürtöt. A játékszabály megengedi, hogy egyedül nyerjek, de én nem nyerek egyedül. Már csak elvből sem. Szeretem Niallt és meg kell adnom neki azt az örömöt, hogy megfújhatja a kürtöt. Lassan kiléptem a lépcsőházból és magamra csuktam az ajtót....

2012. július 26., csütörtök

41. rész

Mivel volt 5 percünk amíg még senki sem eshetett ki, addig elfoglaltuk a helyünket. Niallal a pince lejáratánál kerestünk helyet. Ott jó volt nekünk, mert ott egy ajtó és így nem látnak minket, de mi halljuk, hogyha valaki a konyhába akar menni. Így gyorsan kiejtjük az embereket. Leültünk a lépcsőre és elkezdtünk beszélgetni suttogva.
-Még mindig nem tudom elképzelni, hogy a híres Niall Horan pont engem választ a több 10 millió rajongó csaj közül.
-Még mindig nem tudom elhinni, hogy egy ilyen jó csaj, mint Te engem válassz. Sose gondoltam, hogy pont egy koncerten fogok találkozni a leendő barátnőmmel. - mosolygott.
-Niall, kérdezhetek valamit?
-Persze.
-Ki volt az előző barátnőd?
-Még egy lány, mielött híres lettem. De szakítottam vele , mert a karrieremre kellett koncentrálnom.
-Értem.
-Miért, neked ki volt az előző fiúd?
-Hát, nem volt még fiú. Vagyis volt, de az nem számítható annak. 2 napig jártunk, utána szakítottam vele, mert csak facebookon beszéltünk.
-Értem. És ugye mi sokáig együtt leszünk?
-Örökké. - suttogtam.- De csak ha te is így gondolod.
-Sosem szerettem volna ennél jobban valamit. Nagyon szeretlek.
-Én is téged. - Erre megcsókoltam. Hosszasan.
Hirtelen elhúzódtam.
-Psszt!!! Valaki jön!!- suttogtam.
Kinéztem a kulcslyukon és Zayn settenkedett le. Hiperszupergyorsan kinyitottam az ajtót és azt mondtam :
-Látlak Zayn!!!!
-Basszus. Kiestem. - mondta szomorúan Zayn. - Hova kell mennem?
-A vendégszobába és csukd magadra az ajtót. És meg ne merj szólalni . Ne mond el senkinek a hollétünket.- mondtam suttogva de közbe nevettem. - Ja, és ordíts föl, hogy kiestél. Louis biztos örülni fog.
Gyorsan visszacsuktam az ajtót és leültem Niall ölébe.
-Na hol is tartottunk?- kérdeztem.
-Ott, hogy kiejtjük a többieket és nyerünk. - mondta suttogva.
-De most őszintén, Niall, miért pont engem választottál?
(folytatás a következő részben:) Holnap hozom:) )

40. rész

Halkan lementünk a lépcsőn és berohantunk a nappaliba. Mindenki ott volt csak Harry nem.
-Végre, itt vagytok. Harry már vagy 10 perce titeket keres. Szólok neki, hogy jöjjön le. - Bogi odament a lépcsőhöz és elordította magát.
-HARYYYY. GYERE LE! ITTVANNAK LENT!
-OKÉÉS MEGYEEEK!
Harry lejött és leültünk a nappaliba.
-Szerintem ne bújócskázzunk.- mondta Niall , miközbe leültem az ölébe.
-Jó , de akkor mit csinálljunk? - kérdezte Zayn.
-Régebben, amikor ilyen csoportba voltam valahol este, és nem volt áram mindig azt csináltuk, hogy kijelöltünk egy helyet ahova oda kell jutni, úgy hogy senki sem vesz észre, mert ah észrevesz és azt mondja, hogy : 'látlak és a neved' akkor kiestél. És az nyer aki legelőször ér a kijelölt pontra, úgy hogy nem veszik észre. Mindenki választ magának egy párt és úgy lessz meg a csapat. És az mindegy hogy te vagy a párod ér el a helyre akkor ti nyertetek. Nagyon izgi játék. -javasoltam.
-Szerintem ez jó. Próbáljuk ki.- mondta Louis.
Mivel Dóri ma nélunk alszik, ezért mindnekinek van párja. Liam és Bogi, Louis és Zayn, Harry és Dóri és Én és Niall. Így voltak a csapatok.
-Várjatok egy pillanatot, átöltözöm, mert így eléggé feltünő vagyok.
Elindultam fölfele, de a lépcső előtt megtorpantam.
-Valaki föl kísérne ? Mert eléggé félek.
Niall rögtön ugott , megfogta a kezem és fölkísért. Megálítottam a szobám ajtaja előtt és mondtam, hogy addig maradjon ott, amíg átöltözöm. Megfogtam egy zsblámpát, hogy azért lássam, hogy mit veszek föl. Fölvettem egy sima fekete pólót és levettem a karkötőket. Így már nem voltam feltűnő. Lekapcsoltam a lámpát, kimentem és megfogtam Niall kezét. Lementünk és visszaültünk a helyünkre. Niall a kanapéra, én az ölébe.
-Kijelöltétek, hogy hol van az a hely?-kérdeztem.
-Igen. A konyhában. Az asztalra odaraktunk egy légkürtöt. Azt kell megszólaltani, ha elértél oda. Ezt mindenki meghalja. Ott találkozunk, ha valaki elért oda. Fönt van az indulópont. Mindenki onnan indul. És onnan le rögtön nem lehet lejönni. - világosított föl minket Harry.
 Olyan aranyos hangja van Harrynek. :) De ez most mindegy. Elindultunk fölfele. A vihar csak erősödött. És én mégjobban szorítottam Niall karját. Ő ezt érezte és fél karrar magához húzott. Fölmentünk a szobámba ahol indulhatott a játék. Kicsit úgyéreztem magam mint az éhezők viadalában. Harry mondta, hogy mehet és elindult a játék...

39. rész

Még mindig vak sötét volt. Hirtelen egy nagyon nagyon dörgött és én összerezzentem, de Niall megfogta a kezem. Én félek a sötétben, de mostmár nem féltem.
-Na végre, hogy itt vagytok. Legalábbis Emesét látom, Niall meg gondolom, hogy veled van.- mondta Liam.
-Igen, Én is itt vagyok. Na ki számol?-kérdezte Niall.
-Én.- mondta Harry.- Akkor menjetek.
Elindultam fölfele és mondtam Niallnak, hogy majd lennt találkozunk, mikor megtaláltak minket. Magyarul egyedül akartam elbújni. Fölrohantam az emeletre és bementem a fönti fürdőszobába. Elbújtam az ajtó mögé és ott vártam, hogy megtaláljanak. 5 perc múlva hallom, hogy jön valaki föl. Hallom, hogy elment valaki a fürdőszoba mellett és megy tovább. Gondolom, lennt nem talált senkit, ezért jött föl. Gondoltam lemegyek, mert akkor nem fog megtalálni. Halkan kimentem a fürdőszobából. Körbenéztem , nem volt ott senki és elindultam egyenesen a lépcső felé. Hirtelen hallom, hogy valaki jön föl lassan. Megijedtem ezért lassan elkezdtem hátrálni. Pont villámlott amikor valaki hirtelen megfogta a vállam. Sikítottam egyet, de az a valaki befogta a szám. Olyan volt, mint egy horrorfilmben. Az a valaki fölemelt és bevitt a gardróbba. Magunkra húzta az ajtót . Nekem a szivem még mindig a torkomban dobogott. Az alak fogott egy zseblápát és fölkapcsolta.
-Liam?- kérdeztem.
-Miért kire számítottál?- nézett rám értetlenül.
-Az alaszkai repülő hódra.- mondtam szarkasztikusan.- Nagyon megijeszettél.
-Bocs.
-Bogi hol van?
-Azt hittem veled. Szerintem nem lesz semmi baja. Szerintem már megtalálta Harry.
-Ja értem. Addig maradjunk itt. És próbálj meg nem sikítani mégegyszer mert akkor lebuktatsz minket.- nevetett halkan.
-Jólvan. De akkor te meg kapcsold le a zseblámpát.
Ott ültünk vagy 10 percig, amikor már nem bírtam tovább. Én föladom magam. Letoltam a kilincset.
-Mi a francot csinálsz?- kérdezte Liam.
-Dobd ide a zseblámpát.
-Tessék.
-Kössz. Én lemegyek. Ajánlom , hogy gyere te is.
-De észre fognak venni.
-Nem fognak, ha rám hallgatsz.
Liam fölállt és elindultunk lefele...

2012. július 25., szerda

38. rész

Mikor elmentünk a medence mellett , hirtelen úgy elkezdett esni az eső , hogy mire beértünk olyan volt mintha megint beleugrottunk volna a medencébe ruhástul.
-Mivan lányok fürödtetek? - röhögött Louis.
-Ha-ha-ha. Nagyon viccesek vagytok. Képzeld nem. Szakad kinnt az eső.
-Tényleg? - ugrott az ablakhoz.
-Dörög és villámlik is. Nemár, hogy nem vetted észre. - mondta Niall.
Furcsa, mert pont ő játszott és föl se nézett a tévéből.
-Na mindegy. Fölmegyünk átöltözni. 5 perc és jövünk.
Fölmentünk. Én fölvettem egy fekete pólót, amin gitárok vannak és azok világítanak a sötétben, egy sima szürke gatyát és pár szilikonkarkötőt ami szintén világít a sötétben. Bogi egy lógós fehér pólót és egy fekete szoknyát. Lementünk és leültünk a nappaliba a fiúkhoz. 5 perc múlva elment az áram.
-Jajj nemáár. Pedig már majdnem megdöntöttem a rekordom. - mondta szomorúan. Gyorsan odamentem hozzá, adtam egy puszit az arcára és megöleltem.
-Majd máskor megdöntöd. - mondtam.
-Emese de vicces vagy. Vak sötét van de én mégis látlak. - nevetett magán Harry.
-Szerintem bújócskázzunk. - mondta Liam.
-Okés. Asszem én számolok, mert engem úgy is elsőre megtaláltok. - mondtam. - Van aki fél a sötétben?
-Szerintem nincs.- motyogta Zayn.
-Hát jó. Na akkor bújjatok el. - mondtam.
A vak sötétben elkezdtem számolni. Komolyan , Bogin és rajtam kívül mind elmúltak 18 évesek és akkor bújócskázunk. Érett banda. Mindegy ,letelt a számolási időm és elindultam megkeresni a többieket. Lent nemtaláltam senkit ezért elindultam fölfele. Elindultam a szobám felé amikor éreztem, hogy hirtelen valaki megölel hátulról. Hátranéztem és Harry volt az.
-Harry te mit csinálsz? -kérdeztem.
-Én fogok számolni. - nevetett halkan.
-Okés, de én még mindig Niallel járok, ugye nem felejtetted el?
-Dehogyis. De ez csak egy baráti ölelés.
-Jajó. Akkor barátian engedj el, mert meg kell keresnem a többieket is. - nevettem.
-Jól van na. - mosolygott.
Másodszorra Louist találtam meg aki a gardróbban bújt el. Utána Zayn jött aki persze a fürdőszobát választotta.  Bogi és Liam egyhelyre bújt el. Ők a szobájukat választották. Mind lementek a nappaliba megvárni amíg megtalálom Niallt. Elindultam a szobám felé. Megnéztem az ágy alatt, az íróasztal alatt de ott nemvolt. Utolsó elkeseredésembe benéztem a szekrényembe. Ott volt. Abban a pillanatban amikor kinyitotam az ajtót, megcsókolt.
-Reméltem, hogy te vagy az, és nem a fiúk.- nevetett.
-Reméltem, hogy nem csókolod meg a fiúkat.- mondtam viccelődve.
Elindultunk lefele a nappaliba...

37. rész

-Sziasztok... Most hívott Zoé és azt mondta, hogy nemtudunk holnap hazamenni, hanem egy hétig még maradnunk kell.
Annyira megörültem, hogy szó szerint beleugrottam Zayn nyakába. Bogi is ugyan ezt tette. Nem akartuk fölébreszteni a fiúkat, a jó hírt majd amikor fölébredtek. Zayn is leült velünk tévézni. Ő a két fotelra feküdt rá. Bekapcsoltuk az angol nyelvű 'így jártam anyátokkalt' és azt néztük tovább. Végig néztünk egy egész évadot, mire fölébredtek a többiek. Szegények semlegesen fogadták a hírt, mert szomorúak voltak, mert így 2 héttel tolódik a turné, de viszont boldogok is mert így még 1  hétig maradnak nálunk. Körübelül fél hat volt, amikor már mindenki teljesen fölébredt. Rendeltünk pizzát, és azt a nappaliban ettük meg tévézés közben. Éppen a Family Guy ment. Attól nagyon jó hangulatba kerültünk.
-Nincs kedvetek activityzni?- kérdeztem.
-Deee.- válaszolták majdnem mind egyszerre.
Elővettem a társast és csapatokba rendeződtünk. Liam és Bogi, Harry és Zayn, Louis és Dóri (mert időközben őt is lehívtuk) és persze Niall és Én. Pár óráig játszottunk és a végén ez lett a végeredmény: Az első helyezett Harry és Zayn lett. A második Liam és Bogi. A harmadik Louis és Dóri lett. És az utolsók mi lettünk Niallel, mert az egészet végigröhögtük. Persze a többiek is de mi kicsit többet nevettünk és megszólalni sem tudtunk. A játék után a fiúk leültek videójátékozni, míg mi Bogival kimentünk ketten beszélgetni. Leültünk a hintákra és közben zenéthalgattunk.
-Szerinted összeillünk Liammel? - kérdezte.
-Szerintem igen. Nagyon aranyosak vagytok együtt.- mondtam.- És szerinted én Niallel?
-Szerintem nagyon kiegészítitek egymást. Aranyosak vagytok, és szerintem ez a kapcolat még nagyon-nagyon sok ideig fog tartani. Lehet, hogy veszekedni fogtok néha, de akkor is nagyon fogjátok szeretni egymást és semmi sem álhat közétek.
-Köszönöm. Ezt én is így gondolom. Nem akarunk facebookon körbenézni?
-De, jó ötlet.
Berohantam a gépemért és kivittem az udvarra. Olyan fontos témákat bezélltünk ki, mint : 'Láttad hogy elhízott?' vagy 'Tényleg járnak? Nem fogják sokáig húzni' vagy a legjobb : ' Hol vette azt a ruhát? Olyan nekem is kell!'. Miután befejeztük a gépezést megbeszélltük, hogy holnap megvicceljük a fiákat. Hajnali 4 órakor, bemegyünk és lelocsoljuk őket vizipisztollyal, csak hogy ne aludjanak olyan későig. Vicces lessz, már várom. Megbeszélltük Bogival, hogy akkor 3kor az előszobában találkozunk, Én viszem a 2 vizipisztolyt.
-Szerintem ezt még vissza fogjuk kapni.- mondta.
-Tudom, de akkor is vicces lessz. Szerintem először én Niallt locsolom le, addig te Liamot.
-Jó. De mostmár nincs kedvünk bemenni? Kezd hideg lenni.
Elindultunk befelé...

36. rész

Nem Bogi vette föl hanem Liam. Megbeszélltük a stratégiát és elindultunk Pk voltak a vizibombások, akik a teraszról támadják a másik csapatot, míg mi az áladozatokat szállítjuk nekik. Elindulltunk az első kertbe a többiekhez. Ott vártak minket.
-Sziasztok. Csak azt szeretnénk megkérdezni, hogy szeretitek a vizet? - ordítottam oda a fiúkhoz.
-Na ebből elég. - röhögött Harry és mind a hárman elkezdtek felénk futni. Gyorsan megfordultunk és elindultunk lefele a lépcsőn. A fiúk futottak utánunk. Megálltunk Niallel . Zayn, Harry és Louis is ezt tette, de tőlünk körübelül 3 méterre.
-Ugye tudjátok, hogy most csurom vizesek lesztek?- kérdezte Harry
-Szerintem ezt én is megkérdezhetném tőletek. - mondta nyugodtan.
A többiek értetlenül néztek .
-Liam, Bogi most!- ordítottam.
A 3 fiú kapott a nyakába egy nagy vödörnyi vizibombát. Olyan volt, mintha ruhástul beleugrottak volna a medencébe. Nagyon vicces volt.
-Na ki akar egy ölelést? - mondta Louis.
Niallal rögtön elkezdtünk futni előlük, de beértek minket. Engem Harry gyorsan elkapott és fölemelt. Ott hurcolt a karjába.
-Niall, itt a csajod. Ja, és mellékesen csurom vizes.
Niall odafutott hozzánk és kivett Harry kezéből. Mostmár ő cipelt a karjába.
-Most, nézd meg csurom víz lettél. - mondtam.
-Mindegy az. Mostmár ha ilyen vizesek vagyunk akkor használjuk is ki ezt a helyzetet. - mondta Niall.
-Ugye nem arra gondolsz hogy...?
-De, pont arra gondolok.
Elkezdtett a medence felé futni és ruhástul beleugrott. Csak az a bibi, hogy végig ott voltam a karjaiban, szóval én is ugrottam vele. Követett minket Bogi és Liam is aki kézen fogva ugrott bele a vízbe. Niall kiment a vízből és belelökdöste a maradék 3 embert is. Ott ültünk a medencébe ruhástul. Pihentünk és vicces történeteket meséltünk egymásról. A végén a hasunkat fogtuk a nevetéstől. Imádom a fiúkat, mindig jókedvűek. Mindig mindennek a jó oldalát látják. Jelenleg egy héttel tolódik a turnéjuk, és még ez sem a végleges állás. Kimásztunk a medencéből és arra döbbentünk, hogy fél 1 van. Bementünk, ettünk utána mindenki lepihent. A többiek elaludtak én lementem a nappaliba tévézni. Végre magyar csatornákat nézhettem. Bogi is lejött utánam, mert unatkozott. Lefeküdt a kanapéra és onnan nézte a tévét. Én befeküdtem a puffba. Elkezdtük nézni az így jártam anyátokkalt. Sokat nevettünk, végre egy kicsit pihenhettünk.
-Bogi?
-Igen?
-Elgondolkoztál azon, hogy holnap lessz a hetedik nap? Hogy holnap kell a fiúknak hazamenniük?
-Uramisten, tényleg!- csodálkozott. - Most mit csinálljunk?
-Szerintem hagyjuk őket aludni, és most csak tévézzünk.
-Okés...
Negyed óra múlva Zayn jött le a lépcsőn.
-Sziasztok... Most hívott Zoé, és azt mondta, hogy....
(Bocsi a végéért...)

2012. július 24., kedd

35. rész

-Szóval ha háborút akartok, akkor háború lesz!- kiáltotta utánunk Harry.
Niallel és Louissal befutottunk a szobámba.
-Bocsánat emberek de most mennünk kell, mert azt hiszem meghalunk. Szasztook!- és gyorsan lecsuktam a netbookom fedelét. Mindenki rohant amerre látott. Mi Niallal elfoglaltuk a sufnit. Kellemeset a hasznossal. Niall rögtön enni kezdett , kihasználta a helyzetet. Halljuk, hogy valaki közeledik. Harry volt az egy vízipisztollyal a kezébe. Gyorsan kimásztunk az ablakon mielőtt még lefröcsköl minket. Lefutottunk a pincébe, megfogtunk egy-egy vízipisztolyt és vízibombát. Gyorsan fölfegyverkeztünk és már teljesen hadkészültségben voltunk amikor kimentünk. Niallal kettéváltunk. Én föllopakodtam és megkerestem Louist. A kezébe nyomtam egy vízipisztolyt.
-Harryvel vigyázz!- mondtam.- Sok szerencsét.
-Neked is. - mosolygott.
Gyorsan átfutottam Liamékhez és nekik is nyomtam a kezükbe egy-egy vízipisztolyt.
-Háború van, sok szerencsét.
Először kicsit furcsán néztek rám, de utána megértették. Megkerestem Zaynt is és őt is felvilágosítottam a helyzetről. Lerohantam az előszobába. Halkan kiléptem az ajtón és körbenéztem. Leugrottam a lépcsőn és egyszer csak meghallok egy hangot:
-Már régóta vártam rád.
Körbenéztem és Harry volt az a falnak támaszkodva. Elkezdtem rohanni de láttam, hogy jön felém. Megkerestem Niallt.
-Vigyááázz, jön Harry.- mondtam.
Niallnak megfogtam a kezét és elrántottam, mert Harry pont őt akarta lelőni.
-Kösz, megmentettél.
-Semmiség, legközelebb figyelj.- nyomtam egy puszit az arcára és ő is nyomott egyet az enyémre amikor valaki megszólalt :
-Emberek. Háború van nem puszinap.
Zayn volt az. Elkezdtünk rohanni de mivel ő jó futó gyorsan beért minket és le is lőtt minket, de egyszer csak Zayn fejére esett egy vízibomba. Liam és Bogi röhögtek a teraszról.
-Na most fussatok. - ordította Zayn és fölrohant a lépcsőn. Bogi és Liam kézen fogva kezdtek rohanni. Én is megfogtam Niall kezét és halkan elindultunk föl a lépcsőn. Berohantunk a kertbe de ott Louis várt ránk 2 vízibombával a kezében és az övére rá volt akasztva a vízipisztoly. Teljesen fel volt fegyverkezve. Eldobta a 2 vízibombát de egyikük sem talált cél.
-Nemtaláált.- ordította oda Niall.
-Azt nem hinném. Nézzetek csak hátra!
Megfordultunk és Harry állt ott. Elkezdett lőni minket de mi elindultunk és felé futottunk és kikerültünk. Befutottunk gyorsan a hátsó kertbe. Már azt hiszem kialakultak a csoportok. Louis, Harry és Zayn . Ők az ellenségeink. Liam és Bogi pedig  a szövetségeseink. Gyorsan előkaptam a telefonomat és fölhívtam Bogit...

34. rész

Bogi fölált, én pedig leültem Niall mellé. Meginnt az arcomba nyomta a zacskót, és meginnt vettem belőle. Bogi most éppen énekes volt. Ezt Liam találta ki. Amikor helyet cseréltek gyorsan megölelték egymást és folytatódott a játék. Ezzel elvoltunk még egy ideig, de egy óra múlva meguntuk. Bekapcsoltunk egy vígjátékot és azt néztük. Szerintem Bogi és Liam nagyon aranyos pár, igazán összeillenek. Film közben nagyon aranyosak voltak. Liam fél kézzel átkarolta Bogit és nyomott egy puszit a homlokára. Őket szinte mindig együtt látni. Édesek. Mi Niallal az egész filmet végig ettük és röhögtük. Persze végig fogtuk egymás kezét.. A filmnek vége, de még mindig dél elött volt, ezért mindeki fölment a szobályába pihizni kicsit. Mi is ezt tettük Niallel.
-Szerintem Twitcamozzunk.- mondta Niall.+
-Ez jó ötlet..-mosolyogtam.
Megfogtam a gépem és leülltünk a földre, mert ott volt a legényelmesebb. Bekapcsoltuk a gépemet és fölmentünk Twiterre, bekapcsoltuk a kamot és olvasni kezdtük , hogy mit kérnek Nialltól a rajongók. Először azt kérték, hogy a More Than This-ből énekelje el a szólóját. Naillnek gyönyörű hangja van, szóval ezt az éneket a rajongók nagy örömmel fogadták, beleértve engem is. Aztán megkérték Niallt, hogy táncoljon. Ezt elég viccesen megoldotta. Táncolt egy kicsit és utána tök lazán leült mellém vissza a helyére.
-Pillanat , 5 perc mert lemegyek hozok kaját. Te kérsz valamit? -kérdezte.
-Csak egy pohár üdcsit. Köszii! -válaszoltam.
Először egy kicsit izgultam, hogy most mi legyen de a rajongók többsége nagyon kedves volt ezért már nem féltem annyira. Többen kérték, hogy mondjam el miért szeretem Niallt ezért elkezdtem mondani, hogy mert nagyon kedves, megértő. szeretettel teli, helyes, segítőkész és nagyon jó ember. A legtöbb ember gratulált nekünk és azt kívánta, hogy maradjunk együtt sokáig. Persze volt pár rosszakarónk, akik azt kívánták, hogy szakítsunk meg ilyenek. Nekik illedelmesen megköszöntem és többet nem foglalkoztam velük. Niall visszajött és folytattuk a webkamerázást. Egy lány kérte, hogy mutassunk szivet a kamerába. 10 perc múlva Louis nyitott be.
-Hali srácok. Mitcsinálltok?
-Sziaa. Twitcamozunk. Nem jössz?
-De. De csak akkor ha nem baj.
-Dehogyis. Gyere csak.
Louis hozott egy párnát és leült mellénk.
-Mi van Harryvel?
-Kidőlt. Ott alszik a szobában.
-Emberek. Akarjátok látni, hogy hogyan alszik Harry? Na indulás.
Niall megfogta a netbookomat és bementünk Harryék szobájába. Megmutattuk a kamerának Harryt . Niall rögtön elkezdte piszkálni Harryt. Bökdöste, szúrkállta. Ezekre nem ébredt föl. De aztán hoztam egy pohár vizet és telibe öntöttem Harryt. Erre már fölébredt. Gyorsan megfogtam a gépemet és Niall kezét és úgy rohantunk Harry elől...

33. rész

Lementem vissza a nappaliba, de már nem Niall és Zayn játszott, hanem Louis és Bogi. Leültem Niall mellé, magához húzott fél kézzel és úgy néztük tovább a játékot. Egy kis idő múlva Harry is le botorkált. Bement a konyhába, hozott be kaját és leült az egyik fotelba. Már mindenkinek megvan rutinosan a helye.
-Szerintem ma ne menjünk sehova. Maradjunk itthon. Olyan jó most egy kicsit pihenni.- mondta Liam.
-Szerintem is.- mondta Louis.
-Dettó.- mondta Harry.
És a többiek is sorjában mondtak igent az ötletre. Szerintem is jó lenne most egy kicsit pihenni. Furcsa, hogy már mennyire jól tudok angolul. Sőt, sokkal jobban mint németül. Lehet, hogy át kéne iratkoznom a suliban németről angolra. Majd elintézem. De nem ma. Ma pihenős nap van. Fölmentem átöltözni, mert még pizsiben voltam. Fölvettem egy egy laza sötétkék pólót, amin egy Hello Kitty van, dioptria nélküli szemüvegben, és egy barna sort nadrágot. Lementem és leültem a helyemre. Niall éppen evett valamit, (mint mindig :) ) és az arcomba nyomta a zacskót.
-Kérsz?- mosolygott.
-Aha. - belemarkoltam a zacskóba.
Louis és Bogi kifáradtak ezért más jött a játékba. Én rögtön jelentkeztem, hogy megyek. Liammal kellett játszanom. Mindig ő nyert, de ez nem zavart, mert jó volt. Jól éreztem magamat és azt hiszem ő is. Negyed óráig játszottunk utána meguntuk. Mivel pont páratlanul voltunk, ezért lehívtam Dórit is. Ő következett Harryvel. ikőzben játszottak, behoztam egy kis nasit a nappaliba. Fél óra múlva befejeztük a játékot.
-Szerintem játszunk 'amerikából jöttem'-et.- vetette föl az ötletet Bogi.
-Ja, ez nem is rossz ötlet. Kezdek.- mondta Louis.
Fölállt, odasétált a nappali közepére. Elkezdett mutogatni.
-Pék. - ordította Liam.
-Nem.- mondta Louis.
-Akkor utcasöprő.- mondta Zayn.
-Az sem.
-Akkor híradós.- mondta Niall.
-Eltaláltad. Te jössz.
Niall fölállt és odasétált a nappali közepére és elkezdett mutogatni. Egyszerű volt.
-Gitáros.- mondtam.
-Ennyire könnyű volt? - nevetett. - Na mindegy , te jössz.
Helyet cseréltünk Niallel. Elgondolkoztam és elkezdtem mutogatni. Lehet, egy kicsit nehezet találtam ki, mert először mindenki csak bámult, de fél perc után Bogi rögtön tudta a megoldást.
-Diabolós.- mondta.
-Eltaláltad , te jössz.
-Vááárjatook. Mi az a Diabolo?- kérdezte Louis és Zayn.
-Ja, mi az? - kérdezték a többiek.
-Az egy játék. Várjatok, bemutatom. - fölszaladtam a diabolómért és tartottam egy kis bemutatót. A végén meghajoltam és megtapsoltak. De most már tényleg a Bogi jött..

2012. július 23., hétfő

32. rész

Este nagyon későn értünk haza. Mindenki hulla fáradt. Liam a karjaiban vitte be az alvó Bogit. Harry és Zayn egymást támogatva mentek be. Louis leparkolt a kocsival. Niall pedig rám támaszkodott és úgy ment be. Olyan aranyosak fáradtan. Mindenki átöltözött pizsibe és gyorsan kidőltek. Én nem tudtam aludni, mert nem voltam fáradt. Lementem a nappaliba, bekapcsoltam a tv-t. Behoztam egy pohár üdcsit, meg egy zacskó chipset. Csak ültem, és néztem a tévét. Jó volt egy kicsit lazítani. Hajnali fél háromkor kikapcsoltam a tévét és fölmentem. Út közbe találkoztam Harryvel, gondolom a mosdóból jött ki. Kedvesen mosolygott, én pedig visszamosolyogtam.
-Jó éjt!- mondtam.
-Jó éjt!- válaszolta. - Figyelj,- nézett vissza az ajtóból- jól nézel ki .
És már ment vissza aludni. Gyorsan belenéztem a tükörbe. Semmi különös. Ugyan úgy néztem ki, mint mindig. Már én is kicsit fáradt voltam. Belevetődtem az ágyamba, és úgy ahogy voltam elaludtam. Reggel normális időben keltem. Niall már ébren volt. Lent Wii-zett a nappaliban Zaynnel.
-Jó reggelt. Kik vannak még ébren?- kérdeztem.
-Csak mi, de ahogy láttam ez most még jó ideig így lesz. Nagyon mélyen aludtak amikor lejöttünk. - mondta Zayn.
Niall odajött hozzám és adott egy 'jó reggelt csókot' és ment vissza játszani. Kimentem a konyhába kajáért.
-Ti ettetek már?- kérdeztem.
-Persze. Jó étvágyat.- válaszolták.
Megfogtam egy tál müzlit és bementem a nappaliba. Levetettem magam a kanapéra és onnan néztem a játékot. Niall egyszer egyszer rám mosolygott, de már játszott is tovább. Nagyon vicces volt őket nézni. Ahogy telt az idő egyre többen csatlakoztak hozzánk. A végére már csak Harry aludt, mindenki más lent volt a nappaliban.
-Megyek fölkeltem az álomszuszékot.- keltem föl a kanapéról.
-Okéé. - mondták egyszerre. Föl se néztek a tv-ből, csak bambulva nézték.
Fölmentem, benyitottam Harryék szobájába. A szobában sötét volt, alig láttam valamit. Oda botorkáltam az ágyhoz és elkezdtem Harryt bökdösni.
-Harry! Harry! Reggel van. Föl kéne kelned.
-Még 5 perce-e-et. - nyögdécselte.
-Naa, a kedveméért.- kérleltem.
Harry fölült az ágyra, magához húzott és megölelt.
-Ez olyan jó reggelt ölelés? - kérdeztem.
-Nem, ez olyan jó hogy vagy ölelés.
-Ja, értem. Köszönöm.- mosolyogtam. - Mindenki lent van a nappaliban. Gyere te is.
-Okés. 10 perc és ott vagyok...

2012. július 22., vasárnap

31. rész

Kiléptünk az ajtón és beültünk a taxiba.
-Niall? Nincs kedvünk a többiekkel elmenni valahova a többiekkel?
-De van. Hova gondoltad?
-Hát, nem is tudom. Esetleg strand?
-Jó ötlet. Fölhívod a többieket?
-Persze. - és már vettem elő a telefont.
Gyorsan fölhívtam Louist és Bogit /mert csak nekik van meg a számuk/ , hogy szóljanak a többieknek, hogy körülbelül 30 perc és ott vagyunk, addigra legyenek készen és pakolják össze a cuccaikat. Megkértem Bogit, hogy az én kék fürdőruhámat és a kék törölközőmet is dobja már be egy táskába, mert tudja hol tartom őket. Fél óra múlva otthon voltunk, a többiek indulásra készen. Beszálltunk a kocsiba, Louis vezetett. Először kicsit féltem, de miután azt tapasztaltam, hogy jól vezet , egy kicsit megnyugodtam. Elmentünk az aqua worldbe . Elindultunk átöltözni, de mivel a férfi és a női öltöző külön van, ezért a csapat 2 felé vállt. Bogival rögtön elfoglaltuk a helyünket, gyorsan átöltöztünk de mivel lányok vagyunk, ezért még beszélgettünk 10 percet. Rég beszélgettem Bogival, úgy hogy csak ketten vagyunk, ezért kihasználtuk a lehetőséget. A fiúkat kicsit megvárakoztattuk, mert mire kimentünk már mindenki ott állt.
-Na végre, hogy itt vagytok.- forgatta a szemét Zayn de Liam ezt egy baráti fejen csapással elintézte. Megfogtam Niall kezét és elindultunk kifele. A tömeg gyorsan letámadott, de viszonylag olyan gyorsan le is szállt rólunk. Először csak beugrottunk egy medencébe és utána kezdtünk csúszdázni. Először fogtunk egy úszógumit és beálltunk a sorba Niallal. Egyszer hirtelen érzem, hogy valaki a hátamat pöcköli. Hátra nézek és ott van az osztálytársam, Enikő. Egész nyáron nem láttam, nagyon örültem, hogy látom. Beszélgettünk egy kicsit, de mi Niallel pont sorra kerültünk.
-Szerintem, majd még találkozunk és akkor bemutatlak a többieknek is.Sziaa.- mosolyogtam és már csúsztunk is le. Lent direkt bevártam Enikőt, mert tudtam, hogy utánunk jön. Niall is ott maradt velem. Elindultunk hárman megkeresni a többieket. Először Bogit és Liamot találtuk meg. Én voltam a fordító ember, mert Enikő nem tud olyan jól angolul. Utána Harryt és Louis találtuk meg. Egy kicsit még beszélgettünk, de Enikőéknek mennie kellett. Biztosítottam róla, hogy a nyáron még biztos találkozunk és elköszöntem. Az aqua worldbe nagyon jó képek készültek a fiúkról meg úgy mindenkiről víz alatt. Lett pár olyan kép amin éppen ugrunk be a vízbe, és ott olyan furcsa fejeket vágunk, de nekem azok is tetszenek. Nagyon sokat nevettünk. Szóval a nap nagyon jó hangulatban telt el. Kimásztunk a vízből, mert indultunk hazafelé. Persze, megint mi készültünk el  Bogival a legkésőbben, mert hajat kellett szárítanunk. A fiúk kint vártak minket. Bogi rögtön letámadta Liamet, én pedig Niallt és kézen fogva indultunk haza. mire beszálltunk a kocsiba, lehetett vagy este tíz óra. Mindenki nagyon fáradt volt, Louison és rajtam kívül mindenki aludt. Mivel Lou vezetett nem is lett volna jó hogyha esetleg elalszik. Mindenki egymásra dőlve aludt. Liam Bogira dőlt, Bogi Liamra. Zayn Harryre dőlt és Harry pedig Zaynre. Niall pedig rám dőlt é úgy durmolt. Gyorsan lefotóztam kettőnket utána mindenkiről csináltam képeket. Még Louisról is ahogy vezet...

2012. július 21., szombat

30. rész

-Hú, de világos van. Mennyi az idő?- dörzsöltem a szemem.
-Fél 2. - nézett az órájára.
-Olyan korán? Mit csináljunk?
-Szerintem nézzünk meg még egy filmet. - javasolta.
-Na, ez jó ötlet. És mit nézünk?
-Szerintem az előző filmet én választottam ki, akkor most te jössz.
-Jó, akkor az .... Éjsötét árnyék jó lesz?
-Nekem jó ha neked is.
Elindultunk kézen fogva a jegypénztár felé megint. Nagyon jó érzés, és olyankor az sem számít , hogy ötvenen bámulnak. Niall mellett megszűnik a világ. Nem lehet elégszer elmondani mennyire szeretem. Megvettük a két jegyet és megint bepakoltunk kajából. Megint elfoglaltuk a helyünket, de én most kényelmesebben helyezkedtem el, nehogy megint e lépcsőn keljen ülnünk csak miattam. Még volt 10 perc a vetítés kezdetéig, ezért elfoglaltuk magunkat. Elővettük a telefonunkat és twitterre kiírtuk, hogy hol vagyunk. Furcsa, egy nap alatt több mint 10.000 követőm lett. A film elkezdődött ezért elettük a telónkat. A film közepén érzem, hogy a zsebemben rezeg a zsebem. Bogi hív. Szóltam Niallnek , hogy 5 perc és itt vagyok. Gyorsan kimentem a teremből és fölvettem a telefonom.
-Szia.- szóltam bele a telefonba.
-Szia. Nem tudod hol van Louis? Liam azt mondta, hogy te láttad utoljára. Vagy hússzor hívtuk de nem vette föl a telefont. Nem tudod esetleg hova ment?
-Nem tudom, de megpróbálom én is fölhívni. Mindjárt vissza hívlak. Szia.
-Sziaaa.
Gyorsan előkerestem Louis számát a telefonomban és tárcsázni kezdtem. Szerencse, hogy még az ő száma megvan. Apropó a többieké nincs meg csak Niallé. Akkor majd ma elkérem a többiekét. Louis csak a ötödik csörgetésre vette föl.
-Szia. A többiek mind téged keresnek. Miért nem vetted föl a telefont és hol vagy?- támadtam le a kérdéseimmel.
-Szia. Csak mert el kellett intéznem valamit Niallnek, de mindjárt megyek haza. Ti hol vagytok?
-Még a moziba, a film kellős közepén. Na szia.
-Szia.- köszönt el.
Leraktam a telefont , gyorsan fölhívtam Bogit és mondtam, hogy Louis mindjárt megy vissza. Bementem a terembe de Niall nem volt ott, csak egy cetli ezzel a felirattal : '5 perc és itt vagyok, csak telefonálnom kell' .
Gondolom Louissal beszél. Vajon mit kellett elintéznie? Szerintem, jobb ha nem kérdezősködök. 2 perc múlva Niall is csatlakozott a filmhez. Megfogtuk egymás kezét és úgy néztük tovább a filmet. Alapjában jó film. Csináltam pár képet a moziba, tudom nem kellett volna, de ezt is meg akartam örökíteni. Niall egy jó képet kirakott twitterre, a többit megtartottam magamnak. A filmek vége, és most már tényleg indultunk hazafelé...

2012. július 20., péntek

29. rész

Louival a taxiba egész végig a telónkon csüngtünk: Facebook, Twitter, Youtube. Vicces videókat néztünk, nagyon jó volt. Megállt a taxi az aréna pláza előtt és kiszálltunk. 3 biztonsági őr kísért minket. Louist rögtön megtámadta egy nagyobb lány csoport.. És furcsa módon 2 lány tőlem is kért aláírást. Furcsa érzés, hogy ahova bemegyek rögtön felismernek az emberek. Kiosztottuk az autogrammokat és elindultunk körbenézni. Először egy ruha boltba mentünk be és ott megláttam egy 'i'm hungry' feliratú pólót és azt mondtam, hogy azt most azonnal megveszem. Oké, egy ajándék megvan. Még járkáltunk egy kicsit a plázában sok jó dolgot láttam, de nem olyanokat amiket az én husimhoz illenének. Aztán úgy döntöttem, hogy még 1 boltba bemegyünk utána idehívom Niallt, hogy megnézzünk valami filmet. Az a bolt lehetőleg a legjobb választás volt. Vettem neki, egy hamburger mintájú pénztárcát és egy csoki alakú telefontokot.
-Csak nehogy meg próbálja megenni.- nevetett Louis.
-Szerintem, nem olyan hülye.- mosolyogtam.
Elköszöntem Louistól, mert mennie kellett. Sajnáltam, hogy elmegy , mert nagyon jól éreztem magam. Velem csak a kedvenc biztonsági őröm maradt ott Rob, mert őt kettő kísérte el. Gyorsan előkaptam a telefonom és tárcsázni kezdtem :
-Szia, most végeztem.Gyere ide az arénába itt megvárlak. Találkozzunk a mozi előtt. Mikor érsz ide?
-Szia, fél óra és ott vagyok. Akkor a mozi előtt szia.
-Sziaa.
Elmentem gyorsan megigazítottam a sminkem. Bementem pár boltba és vettem egy cipőt. Telitalpú magassarkú. Átvettem mert ment a ruhámhoz. Úgy mentem a mozi elé. Niall már ott állt, az óráját nézve. Amikor meglátott felcsillant a szeme . Magához húzott, megcsókolt és már indultunk volna megvenni a jegyet, amikor megszólaltam:
-Niall ez a tied. Ezt keresgéltem ma. - nyomtam a kezébe 2 zacskót.
-Köszönöm, de nem kellett volna. Na mehetünk megvenni a jegyet?
-Persze. Mit nézünk?
-Nézzük meg a fekete ruhás nőt. Állítólag jó film.
-Okés.- nézett mélyen a szemembe , megfogta a kezem és elindultunk a jegypénztár felé. Megvettük a két VIP jegyet és beültünk a terembe. Bepakoltunk vagy 10 kiló kaját és leültünk a helyünkre. A film nagyon jó volt de amit Niall művelt közbe az még viccesebb. Egész végig ropogtatott, csámcsogott, szürcsögött, röhögött és visszaszólt a beszólogatóknak. Én is ezt csináltam. Látszik, hogy egy pár vagyunk. A többiek szerint összeillünk. Mondjuk szerintem is. Ugyanolyan hülyék vagyunk és ugyanazokat a hülyeségeket csináljuk.
-Kényelmetlen ez a szék.- mondtam.
 Megfogott egy csomó kaját, megfogta a kezem és leülünk a lépcsőre. Rádöntöttem a fejem a vállára, ő pedig a fejét a fejemre. Úgy ültünk ott a lépcső közepén. Egymásra dőlve, egymás kezét fogva. Amióta megláttam Niallt egy képen, úgy 1 éve, azóta vártam ezt a pillanatot.  Bármit megadtam volna ezért, de igazából semmit se kellett. Nagyon szerencsés vagyok. Sosem akarom elveszíteni Niallt. Vele kár moziba menni, mert nem tudok a filmre koncentrálni, csak rá. Minden álmom valóra vállt. A filmnek vége lett, elindultunk kifelé a teremből...

28. rész

A víz nagyon kellemes volt. Olyan megnyugtató volt mellette ülni.
-Figyelj Niall. Eszembe jutott amit Harry mondott a bowlingterem előtt. Tudom ami után... Na mindegy. Azt mondta, hogy nem te akartál idejönni, hanem ő. Ez igaz?
-Nem úgy volt ahogy beállítja. A koncert után, amikor szóltak, hogy nem működik a repülő rögtön elhatároztuk, hogy egy rajongónál szeretnénk szállást kapni. Idáig, mindannyian egyet értettünk, egyedül én nem. Nem szerettem volna, valami, sikoltozós, hisztis, őrült rajongóhoz menni, aki egész héten csak a nyakunkon lógna, az ismerőseivel és egy perc nyugtot sem hagyna. De aztán eszembe jutott az amikor megláttalak a koncerten az egyik szám közben. Rögtön fölvetettem az ötletet, hogy akkor ide jöjjünk. De mivel Harry már akkor szerelmes volt beléd, a koncert és a kép készítés közbe, ezért ő mondta, hogy igen, biztos ide kell jönnünk, mert ő megőrül ha nem láthat még egyszer. Persze Louis meg a többiek rögtön mondták, hogy mivel Harry a legfiatalabb neki van a legtöbb esélye nálad, mert ő van a korodhoz a legközelebb. De Liam azt mondta, hogy Te valaki mást néztél . Ő tudta, hogy kit de nem mondta el ... először. Utána meg kinyögte, hogy engem. És ez bebizonyosodott amikor a kép készült és csak nekem adtál puszit. Hát elgondolkoztam és én is arra jutottam, hogy milyen jó lenne idejönni. Persze el is gondolkoztam rajtad. Nagyon szép lány vagy és kedves. Erre az első napon jöttem rá, de a biztos pont az volt amikor a parkban gördeszkázni mentünk. Akkor már eldöntöttem mit akarok. Szegény Harrynek nem volt túl sok esélye. Ezt tudta. De neki az a bowling este tett be nagyon. Kicsit többet ivott és rátört az őszinteségi roham.
-Igen, ezzel most a még fel nem tett kérdéseimre is válaszoltál.- nevettem.
Nagyon jó volt ott ülni mellette.
-Nem megyünk be wii-zni? Még a többiek úgy is alszanak. Anyukád meg most ment el dolgozni vagy valami ilyesmit mondott.
-De, bemehetünk.
Gyorsan átöltöztünk és elkezdtünk játszani. Először teniszeztünk utána bowling aztán pedig jött a többi. Nem foglalkoztunk azzal, hogy ki nyert vagy ki veszített egyszerűen csak jól érzetük magunkat.
-Figyelj Niall. Ma Louissal elmegyünk a plázába. Te addig maradj itthon a többiekkel. Utána pedig elmehetnénk moziba. - mosolyogtam.
-Okés, addig döntsd el , hogy mit szeretnél megnézni.
-Szerintem döntsd el te. Na hallom, hogy jönnek le a többiek. Szólok Louisnak, hogy hamarosan indulhatunk.
Fölmentem, Louis éppen jött ki a szobájukból.
-Figyelj, Louis. Ma el akarok menni Niallnek valami ajándékot keresni , de nem tudom mit szeretne. Esetleg elkísérnél?
-Persze. Mikor indulunk?
-Szerintem akár most is.
Hívtunk egy taxit...

2012. július 19., csütörtök

27. rész

Kicsit hezitáltam, hogy fölvegyem-e de végül kinyomtam és írtam egy gyors sms-t , amiben csak ennyi állt: 'majd később megyek. addig ne kérdezz semmit, majd mindent elmesélek. ♥'
Eltettem a telefonom és folytattam a beszélgetést. Nagyon sokat megtudtam a fiúktól. Körülbelül hajnali 1-kor elkezd esni az eső. De eszméletlenül. Elkezdtünk futni, de a fiúk rögtön lehagytak.
-FIÚÚÚK. Ne hagyjatok itt.- mondtam szomorúan.
Zayn, gyorsan bevárt, megfogta a kezem és úgy futottunk egészen hazáig. Ott úgy ahogy voltam, csurom vizesen nyomtam egy puszit a 2 fiú arcára és mindent megköszöntem. Fölrohantam a szobámba. Niall ott ült az ágyán. Rám várt, az arcát a kezébe temette. Odasétáltam hozzá, és megsimítottam a vállát.
-Mi a baj?-kérdeztem. Láttam, hogy nincs rendben valami nála. Fölnézett és láttam, hogy sír. -Úristen, mi történt?
-Semmi, csak hiányoztál. - mosolygott- De végre itt vagy. És csurom víz. Mi történt?- nevettem. Olyan édes volt. Hosszasan megcsókoltam.
-Elmentünk Zaynnel és Liammel beszélgetni, de elkezdett esni az eső és hazáig futottunk. Nagyon hiányoztál. De ígérd meg, hogy soha, de soha többet nem fogsz miattam verekedni.
-Megígérem. Nagyon szeretlek.
-Én is nagyon szeretlek. - és még egyszer hosszasan megcsókoltam. - Sosem szeretnélek elveszíteni.
-Én sem. Majd téged akarlak feleségül venni. - láttam, rajta, hogy van benne pár löket pia, de nem számított. Szerintem, ezért sírt és ezért volt ennyire őszinte.-De fáj a fejem..
-Figyelj, szerintem aludnod kéne. Én is nagyon fáradt vagyok. De itt maradok veled.
5 perc múlva aludt mint egy édes mackó. Hamarosan én is elaludtam. Ruhástul, vizesen de semmi sem számított, mert ott volt mellettem Niall, és vele kellett foglalkoznom, mert egy jó barátnőnek ez a dolga, hogy ott maradjon, a részeg , verekedős fiújával.
Reggel előbb fölkeltem, lementem a konyhába és összedobtam Niallnek és Harrynek egy  másnaposságra való italt. Meg hogyha már ott voltam akkor megcsináltam a reggelit. Megterítettem 8 ember számára amikor rájöttem, hogy még csak reggel 6 óra van. Azt hogyan? Na mindegy. De most mit csináljak ? Megvan! Kimegyek a medencéhez. Remek ötlet. Gyorsan fölszaladtam a fürdőruhámért a fürdőszobába. Átöltöztem és kimentem a kertbe. Belementem a medencébe de a hajam direkt nem vizeztem be. Hátradöntöttem a fejem a medence szélére és lehunytam a szemem és csak pihentem. Egyszer csak a kinyílt bejárati ajtó és Niall lépett ki rajta fürdőruhában. Szerintem ez egy új fürdőruha, de nagyon nagyon jól állt neki.
-Szia, hát te? Megittad azt a pohár narancssárga italt ami az asztalon volt?
-Szia. Igen, köszi. - mosolygott és beleugrott a vízbe mellém. Csináltunk a víz alatt képet, miközben megcsókol. Nagyon aranyos kép lett. Azt hiszem, ezt csak mi fogjuk látni. Meg csináltunk még képeket de utána leraktuk a fényképező gépet és csak lazítottunk...

26. rész

És már mentem ki az ajtón.
-Ez a csaj őrült.- mondta Liam.
-Hallom ám.- mondtam.
-És jó a füle...- nevetett Zayn.
5 perc múlva lent álltam a megbeszélt helyen. De nem jöttek, csak 10 perc múlva.
-Bocs, Zaynnek meg kellett csinálnia a haját. - forgatta a szemét Liam erre Zayn vállba ütötte.
-Akkor mehetünk? - néztem rájuk mosolyogva.
-Persze. Tökéletes az idő egy sétára. Jobb alkalmat nem is találhattál volna.- mondta Zayn ásítozva.
-Na ne legyetek kislányok. Féltek kimenni a parkba?
-Neeem.- mondták egyszerre.
-Jó, mert én igen. - és kirázott a hideg.- De most már mindegy.
-Figyelj, nem lesz semmi baj. Itt vagyunk veled. - nyugtatott meg. Furcsa, hogy én akarok kimenni és akkor én félek. De nembaj, mert már úton voltunk.
-De tényleg bocsi, hogy kirángattalak titeket. De ezt csak veletek tudom megbeszélni, mert ezt most nem Louval szerettem volna...
-Hát, most már itt vagyunk, mondjad.
-Hát jó. Szóval tudjátok ma Harry és Niall elmentek Harrynek csajt találni. De nem csajjal jöttek haza hanem monoklival. - láttam, hogy kikerekedett szemmel néznek. - Mert, ugyanis összeverekedtek egy bandával , mert sértegettek engem. Most nem tudom mit gondoljak. Szeretem Niallt de szerintem tönkreteszem. Mostanában egyre kevesebbet eszik, és verekszik. Nem hiányzott neki ez a monokli. És Harryt sem értem. Neki is mire volt ez jó? Akkor is Niall lesz a barátom, hogyha eltöri a lábát miattam. Mondjuk ne tegye ezt , de akkor is. Engem nem kell megvédeni. Csak akkor hogyha fizikailag akarnak bántani. Kit érdekel mit gondolnak róla azok az emberek akiket soha nem is ismertem? Mert engem nem...
-Figyelj. Mindketten nagyon szeretnek. El sem tudod képzelni mennyire.
-Igen, én ezt tudom de....
-Hagynád, hogy végigmondjam?- vágott a szavamba Zayn.
-Persze...
-Szóval bármit megtesznek érted, csak mert szeretnek. Lehet, hogy egyikük szerelme viszonzatlan de akkor is szeret, és nem hagyják, hogy a hátad mögött is de kárt tegyenek a becsületedben. Harry csak ezzel fejezheti ki a szeretetét. Bármilyen primitív módon is. De most gondolj bele. Képzeld el, hogy nem jársz Niallel. Ez az egész meg sem történt. Szóval, nagyon tetszik neked egy fiú, de ő mással jár. De tudja, hogy tetszel neki, és imponálni akarsz neki. Persze, mélyen belül azt szeretnéd, hogy szakítsanak de mindennél jobban örülsz annak, hogy ők boldogok. Vagyis annak, hogy a fiú boldog. Ezért az is megeshet, hogy Niall és Harry kapcsolata megromlik. Ezért kell programokat csinálniuk. Csak kettőjüknek. Mert neked sem esne jól hogyha azt a fiút állandóan a barátnőjével lásd együtt, amikor közös programotok van. Tudom, te mindig mindenkire figyelsz de akkor is. Niallel mindig több időt fogsz tölteni mint Harryvel. Ezért nektek is kell külön találkoznotok. De viszont te sosem mehetsz el Harryval barátnőt keresni, mert akkor minden lányt csak hozzád hasonlítana és persze, hogy nem találna jobbat. Én is nagyon szeretem Bogit és sose találnék nála jobbat. Ezt meg kell értened. De sajnos Niallel se mehet el csajozni, mert az is csak téged juttatná eszébe.
-Persze értem. De Harry olyan aranyos. Olyan mintha a fiam lenne, már annyira kell vigyáznom rá. Nem engedhetem, hogy még több kárt tegyen magában. Nem ér annyit az egész. - ekkor éreztem, hogy a zsebemben rezeg a telefon. Niall hív...

2012. július 17., kedd

25. rész

-Az úgy volt, hogy kicsit többet ittunk mindketten a  kelleténél és én kimentem levegőzni. Harry nagyon kedves volt hozzám, támogatott amikor nem tudtam fölállni. Tényleg, nagyon kedves volt. Akkor abban a pillanatban nem csak barátként tekintettem rá, és láttam, hogy ő sem csak barátnak néz. Így hát megcsókolt. De nem nagyon emlékszünk rá. Persze nagyon megbántuk és ilyen soha többet nem fog előfordulni. Niallal is megbeszéltük. Ennyi.- gyorsan ránéztem Harryre. A szájából kiolvastam egy 'köszönöm'-öt. Végül is megmentettem a nyilvánosság előtt. Nem mondtam el semmit ami utána történt, azt hogy szerelmes belém, a veszekedésünket, és magát az igaz történetet. Mert Harry a barátom, és nagyon szeretem, de mint csak barátot, mert Niallba vagyok szerelmes, és ezt senki sem tudja megváltoztatni.
Az interjú befejeződött. A csapat 2 felé vállt. Az elsőbe Niall és Harry volt, a másodikban pedig mi többiek. Nyomtam egy gyors puszit Niall arcára és megöleltem:
-Jó szórakozást, és ne bántsd.- suttogtam a fülébe.
Mi hazamentünk.Beültünk a kanapéra és filmet néztünk. Estig. Louis mellett ültem film közbe magához húzott a fél kezével és úgy ültünk. Louisnak van barátnője és nekem is fiúm, szóval ez teljesen baráti volt. Mert, hát Louis a legjobb fiú barátom, úgy mint a többiek. Liam, Zayn , Harry, Louis és persze Niall. Nagyon, nagyon szeretem őket. És semmilyen rajongó nem állhat a barátságunk közé. Megnéztünk vagy 5 filmet, mire már éjfél volt. Hallom, hogy nyitódik a bejárati ajtó, mikor már mennék aludni. Niall és Harry jött meg. Rögtön odamentem hozzájuk.
-Na milyen volt?- mosolyogtam. De láttam, hogy valami nincs rendben rajtuk, így hát gyorsan fölkapcsoltam a lámpát. Niall szeme alatt is volt egy monokli. -Úristen, mi történt? - kérdeztem kétségbeesetten.
-Van itthon jég ? -kérdezte Niall. -1 adag kéne, mert kell Harry kezére is.
-Persze hozom, de utána magyarázatot követelek.
Berohantam a konyhába, kivettem a jeget és odavittem a fiúknak. Niall a szemére szorította, Harry pedig a kezére.
-Na, most már valaki tényleg mondjon valamit. Mi történt?- közbe pedig beültünk a nappaliba.
-Hát, az úgy volt, hogy odajött 2 fazon és sértegetni kezdtek téged.-mondta Harry.
-Mi???
-Ocsmány dolgokat mondtak rólad. Nem hagyhatjuk annyiban.-folytatta Niall.
-Verekedtetek?- kérdeztem. -Miattam?
-Igen. - mondták egyszerre.
-De miért? Nem azért mentetek el, hogy velem foglalkozzatok, hanem, hogy Harry leendő barátnőjével.
-Tudjuk, de akkor sem hagytuk, hogy sértegessen téged.
-De ezt nem tehetitek. És mi lesz ha a pasas rátok hívja a rendőrséget?
-Nem fogja nyugi. Már mindent megoldottunk.
-Jó. jó. Menjetek feküdjetek le. Én is mindjárt megyek aludni, csak egy kicsit hadd gondolkozzak.
-Okés. Akkor fönt várlak.- mondta Niall.
Egy 5 percig lent ültem a kanapén, amikor elindultam fölfele. De nem a szobámba mentem be hanem bementem Liamék szobájába.
-Fiúúúk.- és elkezdtem fölkelteni őket.
-Mivaan?-kérdezték fél álomba.
-Légyszi gyertek, csak veletek tudom ezt megbeszélni. Öltözzetek fönt. 5 perc múlva a kapunál találkozunk, ugyanis elmegyünk sétálni...

2012. július 16., hétfő

24. rész

-Az ötlet jó de nem hiszem, hogy találunk nekem barátnőt. Nagyon béna vagyok, az ilyen dolgokban. Na meg nem hiszem, hogy találnék egy olyan lányt, akit szerethetnék majd később, amikor ott áll mellettem az a lány akit szeretek. Te.- gyorsan kihúztam a kezemet a kezéből mert halottam, hogy nyitódik az ajtó. Niall lépett ki rajta, megvártam amíg leül Harry és én közém és magához húz.
-Hmm.. Akkor talán menjetek el csak ti ketten.
-Figyelj, nem hiszem , hogy ez túl jó ötlet lenne...- akadékoskodott Harry.
-Úgyis megfognak téged is velünk együtt interjúvolni. És akkor majd hazakísérjük a többieket és elmegyünk csak mi ketten. Megígérem jó buli lesz. Semmi sem fog történni. - mondta Niall.
-Oké. De ugye nem haragszol rám?
-Én miért haragudnék ? Nem bántottad, csak....
-Megcsókolt. - fejeztem be Niall mondatát.
-Igen. Pontosan. Mondjuk azt sem kellett volna, de ha ez kellett ahhoz hogy örökké békén hagyd a szerelmemet hát legyen. De azért ezt se felejtem el egykönnyen...
-Na jó mindegy. Hozom azt az alapozót a szemedre, Harry.
-Á, hagyd csak. Majd a sminkesek megcsinálják a felvétel előtt. Vagyis szerintem nem fogják , mert okot adnak a kérdezősködésre. De ez így van rendjén.
-Értem. Na akkor kezdjünk készülődni..
Egy fél óra múlva csörgött a telefonom. Az a nő hívott aki majd megfog minket interjúvolni. Azt mondta , fél óra és ott kell lennünk. Gyorsan szóltam a többieknek Mindenki elkísért minket. Hívtunk egy taxit és a megbeszélt időpontkor ott voltunk. Beültettek minket a sminkes szobába. A végére elég jól megcsinálták a szemem. Nagyon szép lett. Meg is kértem a nőcit aki csinálta, hogy magyarázza el ,hogy hogyan kell, de pont akkor bejött az operatőr szólni, hogy 5 perc és felvétel. Gyorsan kimentem és megkerestem Niallt. Megfogtam a kezét, és a fülébe súgtam:
-Én félek.
-Nem kell semmitől félni. Amíg fogom a kezed semmi baj nem történhet.
És akkor szólított minket. Harry, Niall és én beültünk a  kanapéra. Jézusom. 10 millió emberhez beszélni nagyon, nagyon félelmetes.Azt hiszem, ez volt életem leghosszabb egy órája. Kérdezett arról, hogy milyen Niallel járni, meg megkérdezte, hogy miért van Harry szeme alatt az a monokli. És akkor rátért a lényegre:
-Harry. Mutatunk pár képet a nézőknek a tegnap esti kis 'kalandotokról'. Megmagyaráznád nekünk ezeket a  képeket ? - és mutatott pár képet, a bowlingterem előtti csókunkról. Halálkínos volt, de ekkor én lettem a dominánsabb. Amikor Harry már nyitotta volna a száját én előbb közbevágtam:
-Harry ne. Majd ezt én megmagyarázom. -és már kezdtem beszélni...

2012. július 15., vasárnap

23. rész

-De még olyan korán van. - hisztizett Niall. Gyorsan megcsókoltam.
-Na gyere, húzzál bele. Még haza kell érnünk. Öltözködj föl. Vagy felőlem, jöhetsz pizsibe is de a sajtó nagyon rád lenne kattanva. Még jobban. De ne értsd félre , nekem tetszik a pizsid. Eszméletlenül édes. De nem akarom, hogy a rajongók még jobban szerelmesek legyenek beléd a pizsid láttán. Ne fájdítsd még jobban a szívüket.-vihogtam.
-Jó. Meggyőztél. De te mikor öltöztél át?
-Mielőtt Zayn jött volna.
-ZAYN ITT VOLT? -kérdezte megszeppenve. 
-Igen. Ő javasolta az interjút. Mint már mondtam....
-Ja. Értem.
-Na, husim siessél.
A szokásosnál gyorsabban készült el. Hívtunk egy taxit és hazamentünk.
-Niall, pakold be a cuccodat, addig beszélek Harryvel.
-Jó, oké.De ha még egyszer megteszi én esküszöm, hogy...- szorította ökölbe a kezét, de mielőtt befejezhette volna a mondatot Harry jött oda.
-Ömm. Hali. Emese, beszélhetnénk egy kicsit négyszemközt?
-Persze megyek.Az udvaron jó lesz?
-Persze.
-Várj meg kint, 5 perc és ott leszek.
-Ok.
Harry kiment a szobából. Niallen láttam, hogy ideges. Nagyon ideges.
-Figyelj semmi baj nem lesz. Csak beszélgetünk, és csak hogy tudd szeretlek. -és már léptem ki az ajtón.
Kimentem az udvarra és megláttam Harryt. Volt egy lila karika a bal szeme alatt.
-Úristen. Ezt ki csinálta veled?- rohantam oda hozzá.
-Ja, hogy ez? - fogta meg a szemét. Bent valószínűleg azért nem láttam, mert a szobában félhomály volt. -Hát ez Louis volt. De csak ennyit kaptam nyugi.
-Oooh.- érzékenyültem el és gyorsan megöleltem. - Sajnálom. Mondtam, hogy ne bántsanak.
-Nem nagy ügy.- mosolygott.
-Figyelj, hozok rá alapozót. Pikk-pakkra eltüntetem. -és már álltam föl, de Harry megfogta a kezem és visszahúzott. Persze, hogy nem engedte el a kezem de nemzavart, mert csak ültem mellette.
-Emese, bocsánat a tegnap esti történtek miatt. Kicsit többet ittam a kelleténél, de amit mondtam az mind igaz volt. - pirult el és nézett a földre.- De tényleg sajnálom. És csak hogy tudd , ha Niallel esetleg nem jönne össze akkor én ott leszek és segítek. Mert bármennyire is szeretlek nekem csak az a fontos, hogy te boldog legyél. Rám bármikor számíthatsz.- könnyezett a szeme.
-De édes vagy.- és nyomtam egy puszit az arcára. - De én csak Niallt szeretem. Téged is, de csak barátként. És hogy tudd mennyire jó barátod vagyok, az interjú után elmegyek veled barátnőt keresni. Csak mi hárman. Te, Én és Niall. Na, hogy tetszik az ötlet ? - mosolyogtam rá...

22. rész

-Szia.- törölgettem a szemem.
-Szia. Jó a pólód.
-Kösz. Az a gépem?- mutattam a kezére csodálkozva.
-Igen. - mondta teljesen természetesen. Bejött és leült az ágyra. Vagyis inkább az alvó Niallre.
-És miért is van itt?
-Ezt meg kell mutatnom. Amúgy jó a háttérképed.
-Köszi. - és már nyitotta föl a gépemet. Megnyitotta az egyik internetes bulvárlap oldalát. Kikerekedett szemmel figyeltem a nap fő hírét : 'Niall Horan barátnője, megcsalja őt, Harry Styles-al. ' És ott volt 2 kép. Az első az látszik , hogy én és Harry kézen fogva sétálunk .
-Ez akkor volt, amikor Niallal mentünk randira, és az a fekete magassarkú volt rajtam. Harry lekísért , mert nem akarta, hogy leesek a lejtőn, ezért belé kapaszkodtam.
-Oké ezt tudjuk. Ezt még meg lehet magyarázni de a második kép az eléggé nyilvánvaló.
Hát igen. A második képen, a tegnapi csókunk volt Harryvel. Beletúrtam a kezemet a hajamba és Zayn szemébe néztem:
-Szerinted most mit csináljak ?
-Szerintem ? Hagyd, hogy meginterjúvoljanak titeket Harryvel.. De persze Niall is legyen ott veled együtt. Ha egy nagyon szívatós kérdés lenne akkor ő ki tud menteni.
-Oké, de szerinted melyik csatornán? Nem lenne egyszerűbb egy videót csinálni ?
-Nem. Ezt tv-be kell tisztázni. Ott többen látják. És nem mondják majd azt esetleg, hogy félsz a nyilvánosság elé lépni.
-Hát jó, oké. -és ekkor megöleltem Zayn-t . -És köszi a segítséget.
-Nincs mit, de most mennem kell. Otthon találkozunk.
-Oké.
Kiengedtem Zaynt és az alvó Niall mellé ültem az ágyba. De olyan édesen aludt, gondoltam majd később fölébresztem. Gyorsan elmentem megmosakodni és átöltözni. Csináltam neki reggelit , odavittem az ágyhoz. Még mindig aludt. Hogy tud ennyi mindent átaludni ? Na mindegy.
-Niall, Niall! - elkezdtem a hasát bökdösni, de csak átfordult a másik oldalára. - Hoztam kaját.
Erre persze rögtön fölébredt. Na igen. Niall az az ember, aki állandóan eszik. De tényleg mindig. Szerintem a kaja motiválja. Na ez van.
-Köszi.- vette ki a kezemből a tálat.
-Ma meginterjúvolnak minket.
-Interjú???- kerekedtek ki a szemei.
-Hát, ja.
-De hol? Mikor ?
-Magyarország legnagyobb kereskedelmi csatornájánál, ma este. Zayn leszervezte az egészet. De persze angol nyelven, élő, adásba, gyors fordítással. Na kelj föl, még sok teendők van.- vettem ki a kezéből az üres tálcát...

2012. július 14., szombat

21. rész

Ránéztem az órára. 11 múlt 5 perccel. Fölrohantam a szobámba. Rávetettem magam Niall ágyára és sírtam. Hirtelen valaki megsimította a hátam. Fölnéztem, de csak Lou volt az.
-Figyelj. Niall írt egy sms-t , hogy hol van. Egy szállodába. Éjszakára kivett egy szobát. Mondta, hogy ne mondjam el neked, hogy hol van, de most a kapcsolatotokról van szó. Itt a cím. Menj oda és beszéljétek meg.- nyújtott felém egy kis cetlit.- Harryt addig én lerendezem Zaynel, Liammel és Bogival. Többet nem fog ilyet csinálni.
-Máris indulok. De ne verjétek meg... nagyon.- és erőltettem egy mosolyt az arcomra.
Fogtam egy taxit és megmondtam neki a címet. Amikor kiszálltam a taxiból, nagy meglepetés várt. Vagy 50 rajongó lány állt lent az előcsarnokba Niall miatt, de szerencsére a biztonsági őrök nem engedték föl őket. Honnan tudták, meg ilyen gyorsan , hogy itt van? Én is csak most tudtam meg. Mindegy. Gyorsan átverekedtem magam a tömegen és odamentem az egyik biztonsági őrhöz.
-Átengednél kérem? Emese vagyok Rob. Engem már ismersz. 
-Bocsi Emese, de nem engedhetlek át. Niall külön kérésére.
-Na kérlek.Könyörgök.
-Sajnálom, de nem.
-Hát jó szia. - fordultam meg. Szerintem azt hitte, hogy elmegyek.
De akkor hirtelen visszafordultam és Rob felé kezdtem szaladni. Áttörtem mellette és elkezdtem rohanni Niall szobája felé. Hátranéztem, Rob futott utánam. Belehúztam . Beugrottam a liftbe és gyorsan megnyomtam a gombot. Az ajtó gyorsan becsukódott. Niall a hetedik emeleten lakott. Odáig csak nem fut utánam. A lift megállt, gyorsan kirohantam a liftből és Niall szobájáig futottam. Elkezdtem dörömbölni.Kinyitotta az ajtót. De nem csapta rám, hanem megállt az ajtóba.
-Szia.- lihegtem.
-Helo. - mondta szomorú és bement. Az ajtót tárva nyitva hagyta előttem, ezért bementem. Becsuktam az ajtót. Követtem Niallt aki az ágya felé ment. Ő lefeküdt az ágyra én pedig leültem mellé.
-Tudtam, hogy be fogsz jutni.- nevetett gúnyosan.
-Akkor miért hagytad , hogy idáig fussak Rob elől ?
-Szenvedned kell. És magyaráznod.
-Oké. Akkor kezdem. Harrybe volt vagy 5 liter pia.. Bevallotta, hogy szerelmes belém, és megcsókolt. Ellenkeztem, de nem engedett. - mondtam sírva.
-Tudom. Tudtam, hogy Harry ezt fogja csinálni. Tudtam, hogy valamikor ez fog bekövetkezni. De mivel, látom, hogy megbántad, és sajnálod ezért nincs semmi baj. De ha el akarsz hagyni Harryért megértem, őszintén.- csillogott a szeme a könnyektől.
-Nem. Én CSAK téged szeretlek, mindennél jobban. - és most kivételesen én csókoltam meg. - Akkor nemharagszol?
-Soha többé. - és ölelt meg, hosszasan. Eltolt magától mélyen belenézett a szemembe a gyönyörű kék szemével - de most már késő van hazamenni. Aludj itt. Adok egy pólót, aludj abban.
-Oké.- húzott elő egy sötétkék színű , sima fehér feliratos pólót. Gyorsan elmentem megfürödni és akkor már azt vettem föl. A póló a térdemig ért, mint egy nagyon bő hálóing.
-Te jó ez rád ? - kérdeztem és ránéztem a pólóra
-Nem. De néha abban alszom.
-Ja értem.- lefeküdtem Niall mellé az ágyba, megölelt, és úgy aludtunk el. Reggel arra ébredtem, hogy valaki kopog az ajtón, gyorsan kiugrottam az ágyból, és úgy ahogy voltam, Niall pólójába nyitottam ajtót. Nagy meglepetésemre Zayn állt ott. ..

20. rész

Már mindenki itt volt. Bogi mellettem ült, mellette Liam. A másik oldalamon pedig Niall. Bogival gyorsan elmeséltük a napunkat egymásnak. Ők Liammel vásárolni voltak, és megtámadta őket egy csapat rajongó. Direkt ilyen fura ruhákat vettek föl, hogy ne ismerjék föl őket. Csináltak képeket, ha az életemen múlt volna, akkor se jöttem volna rá, hogy ők azok. Nagyon vicces képek készültek. Miután nevetgéltünk, meg rendeltünk még pár italt, és elkezdtünk játszani. Először Loui gurított. Tarolt. Persze. Utána Liam, Bogi, Harry, Niall és Én. Bogin és rajtam kívül persze mindenki tarolt. Csak mi bénáztunk de attól függetlenül nagyon jól éreztük magunkat. A bowling felére mindenkibe legurult pár ital. Harry volt az aki a legtöbbet ivott. A sötétségtől kicsit rosszul lettem.
-Figyeljetek, kimegyek kicsit levegőzöm.
-Menjek veled édes? - kérdezte Niall.
-Nem, nem kell. Most egy kicsit csak levegőzök.
És elindultam kifele. Leültem az ajtó elötti lépcsőre, és csak gondolkoztam. Legtöbbször eszembe jutott Niall és, hogy mennyire szeretem. De elgondolkoztam azon , hogy Harrynek miért nincsen barátnője. 3 napja itt van. Én ezalatt összejöttem Niallel, Bogi pedig Liammel.Ő miért nem talál Magyarországon, egy barátnőt ? Több mint 1 millió tinilány van érte oda. Csak Magyarországon. Szegény. Sajnálom őt. Remélem, hamarosan megtalálja az igazit. De itt az emlegetett szamár.
-Szia.- ült le mellém Harry.
-Szia. Mit csinálsz itt?- kérdeztem.
-Semmit. Csak kijöttem hozzád beszélgetni.
-Aha, értem. Niall még bent van ?
-Igen. Bent beszélget Louissal.
-Na, az jó.- mondtam, de láttam rajta, hogy sokat ivott.- És mizujs veled ? Hogy ment a csajozás ?
-Hát nem túl jól. Mert már tudom, hogy kivel szeretnék járni. De azt hiszem ő nem szeret viszont.
-Figyelj, szerintem ő is arra vár, hogy lépj. Csak mond el neki, hogy mit érzel. De figyelj, egy kicsit fázom. Azt hiszem bemegyek. - és már álltam föl, de Harry megragadta a kezem, és ő is fölállt.
-Te vagy az akit szeretek. Nem Niall akart idejönni, hanem én. A koncert óta szerelmes vagyok beléd. Az első pillanat óta. Ma Louis és Zayn azért vittek el csajozni, hogy kiverjenek a fejemből de nem ment nekik. Emese sz-e-r-e-t-l-e-k. - szótagolta, hogy megértsem. A kezemet még mindig fogta.
-Figyelj Harry, csak a pia beszél belőled. Holnapra ezt majd elfelejted.
-Szerintem, biztos, hogy csak a pia beszél belőlem. Mert a pia nélkül nem mertem volna elmondani. Soha.
-Figyelj, aranyos vagy. De nekem barátom van. Akit mindennél jobban szeretek. Ezt tudod.
De akkor olyan dolog történt, amit soha, de soha de soha nem néztem volna ki Harryből. Magához húzott és megcsókolt. Gyorsan elhúztam a fejem, de ő falhoz nyomott. Még egyszer megcsókolt. Én rögtön elhúztam a fejem.
- Hideg van idekint, hoztam egy pulcsit.- és abban a pillanatban kiesett a pulcsi a kezéből.
-Figyelj Niall . Hadd magyarázzam meg. -néztem rá könnyes szemmel.
-Ezen mit kell megmagyarázni ? Láttam amit láttam. És én most azonnal elmegyek. Szia. - fogott egy taxit. Sírva fakadtam. Harry átölelt de én kihúztam magam a kezeiből és hazarohantam. Louis futott utánam.
-Figyelj Emese, várj. !!- ordította utánam. De én csak futottam. Hazaérve aztán...

19. rész

Még sose védett meg senki. Nemhogy fiú. Nemhogy Niall James Horan. Erre a lány folytatta :
-Borzalmas. Hány éves lehet ? 10? 9? Miért pont ő ? Miért nem Én ?
Megragadtam Niall kezét és a fülébe súgtam :
-Figyelj, nem ér annyit ez az egész. Inkább menjünk.
-Nem, ezt tisztáznom kell vele, akárki is legyen ez. Na szóval- ordította vissza a lánynak- Nálam a kor nem számít. Csak az a lényeg, hogy szeressek valakit. És ha megbocsájtasz, programom van ezzel a gyönyörű lánnyal. - köszörülte meg a torkát.
Megfogta a kezem és elindultunk. Még sétáltunk a városba, és bementünk egy boltba. Fölpróbáltam egy ruhát, ami eléggé megtetszett. Niall a próbafülke előtt várt. Kiléptem, és kikerekedett szemmel nézett rám. Gondoltam, ennyire rossz? De már nyitotta a száját :
-Ennyi, kész, vége. Örökre enyém vagy. - erre magához húzott és megcsókolt.
Odasétáltunk a kasszához, belenyúltam a táskámba, hogy elővegyem a pénztárcámat. De nem találltam. Már nyakig voltam a táskámba ,amikor annyit látok, hogy Niall nyújtja a pénzt az eladónőnek.
-Nem, ezt , nem engedhetem meg. Már annyi ajándékot küldtél.- Erre kivettem a pénztárcám a táskámból , kivettem a pénzt és odaadtam az eladónőnek.De már Niall kifizette. Továbbmentünk. Egy kicsit mérges voltam rá, mert ő annyi ajándékkal halmoz el, én meg még semmit nem vettem neki. Nem baj, már megvan, hogy mit fogok venni neki, és kivel megyek el azt megvenni. Harryvel. Úgy is beszélni akartam vele. Kellemeset, a hasznossal.
-Niall, nem megyünk haza ?
-De mehetünk.
-Figyelj. Holnap el kell mennem Harryvel. Ugye nem baj ?
-Dehogy. Miért lenne ?
-Nem tudom. -mosolyogtam. És nyomtam egy puszit az arcára.- De mit akarsz most csinálni?
- Nem tudom. - és már szálltunk be a taxiba. - Majd eldöntjük.
-Vagy várj. Nincs kedvünk bowlingozni menni a többiekkel?. Van egy pálya a házunkhoz közel. És tökjó lenne, mert lehet neonfénybe játszani. Szóval le vannak kapcsolva a lámpák és csak a bábuk világítanak. Menjüünk.- kérleltem.
-Oké. Akkor gyorsan fölhívom a többieket, hogy jöjjenek oda. Addig szólj a taxisnak a címváltozásról.
Megálltunk a bowlingteremél. Korán volt még , ezért csak mi voltunk. És szerencsénkre, pont arra az estére senkinek nem volt foglalása. Még csak Niallal voltunk ott ketten. A többiek egy negyed óra múlva jönnek. Addig kiválasztottuk a pályát. Szóltunk , hogy neonfényben szeretnénk játszani. Lekapcsolták a lámpát és a vak sötétben ültünk ott ketten.Rendeltünk italokat és odavittük az asztalra. Volt még egy 10 percünk. Tehát leültem Niall mellé és a vállára ráborítottam a fejem. Időközben a többiek is megérkeztek...

18. rész

A nyilak, egy ismeretlen helyhez vezettek. És az utolsó lapon az volt, 'itt állj meg'. Hát megálltam, körbenéztem. Egyszer csak megláttam Niallt és egy operatőrt.
-Mi van?- néztem rá.
Niall meglátott és odaszaladt hozzám.
-Végre itt van.- mondta a kamerának.- Nagy bejelentésem van. - erre rákulcsolta a kezét a kezemre és megcsókolt( a kamera előtt!!) - Kedves rajongók, kedves emberek akik most ezt nézik. Ő itt a barátnőm,- húzott még jobban magához- és nagyon szeretem. Emese, köszönnél nekik?
-Hali.- köszöntem kicsit ijedten.
-Ja, és bárkinek , akinek baja van vele, nekem szóljon, mert úgyis megtudom. - mondta a kamerába, utána rám nézett, és vissza a kamerába - Hát, nem gyönyörű?- mosolygott.- Jól van emberek, majd valamikor megint láthattok. Sziasztok.
-Sziasztok.- intettem a kamerába mosolyogva.
Az operatőr kikapcsolta a kamerát, Niallal beszéltek egy sort aztán elment.
-Gyere .- fogta meg a kezem Niall és mélyen a gyönyörű kék szemével, a szemembe fúrta a tekintetét és elkezdett egy taxi felé húzni.
-Hova megyünk?- kérdeztem.
-Majd meglátod. - kacsintott.
Beültünk a taxiba. Ott megcsókolt, utána elővette a telefonját és írt egy sms-t.
-Megnézhetem?- kérdeztem.
-Majd mindent sorjába. - húzott fél kézzel magához.
Egy fél óra múlva, az autó megállt. Megdöbbenve szálltam ki a kocsiból. Budapest belvárosában volltunk. A legforgalmasabb turistaközpontban. Kiszálltunk, megfogta a kezem, és magához húzott.
-Most mit csinálunk?- néztem rá megdöbbenve.
-Tudatjuk a világgal, hogy ki a barátnőm.
-Mi?
-Csak figyelj.- és elindultunk az emberek között.
Pár rajongó rögtön letámadott  minket. Autogrammot kértek. Niall adott is nekik , de mindegyikre ezt írta:
'xy-nak Nialltól.' Ugyan ezt mindenkinek. Aztán hívott egy őrt, hogy amikor mindenkinek adott autogrammot, akkor tartsa távol a rajongókat.Így is lett. Kézen fogva sétáltunk, a több 100 ember előtt. Engem nem érdekeltek annyira, csak Niall, aki ott fogja a kezem.
-Ez a barátnőd ? - ordította egy rajongó undorodó hangon.
-Igen, talán baj van ?
-Ronda. Szégyen ilyennel mutatkozni.
-Szerintem, csak féltékeny vagy. Én akkor is őt szeretem , nem mást. Ez van.
Ledöbbenve hallgattam a beszélgetést...

2012. július 13., péntek

17. rész

Niall lépett be egy tállal a kezében.
-Itt a reggelid, vagyis az ebéded. Ugyanis fél 1 van.
Gyorsan fölpattantam.
-Fél 1?? Miért nem ébresztettetek föl ??
-Mert csak én vagyok itthon. Liam és Bogi elmentek vásárolni, Zayn ,Louis és Harry elmentek barátnőt találni Harrynek. Anyukád pedig elment elintézni valamit, csak este jön haza. Szóval miénk az egész ház. Mit szeretnél csinálni ? - tette le elém a reggelit amit ő főzött.
-Szerintem- kezdtem a mondatot miközben elkezdtem enni- először csináljunk valamit itthon, utána mi is elmehetnénk körbenézni a városban.
-Szerintem ez jó ötlet édesem. Okos lány vagy, korod ellenére.. De nem hiszem, hogy az emberek elé kéne állnunk...
-Most mi a baj azzal , hogy 14 éves vagyok?! Te választottál engem. Van nálam sokszor idősebb lány akivel jobban összeillenél , de nem neked egy kis éretlen 14 évest kellett választanod ?! Miért ?! És miért nem akarsz velem a nyilvánosság elé állni ? Szégyellsz ? Akkor miért akartál velem járni? Ne játszadozz velem.. - és ekkor kitört belőlem a sírás. Niall végigsimította a karom, de én elhúzódtam tőle. Kimentem a szobámból és leültem a kertbe és ott folytattam a sírást. Fél óráig ültem ott , és vártam, hogy kijöjjön de nem jött. Úgy ahogy voltam kiléptem a kapun, a biztonsági őröknek szóltam, hogy hagyjanak. Átverekedtem magam a rajongótáboron és elindultam sétálni. Fél óra eredménytelen sétálgatás után leültem a parkba, ott ahol a telefonom háttérképe készült. Ott ahol mindennél jobban szerelmes lettem Niallbe. És most csak sírni tudok. Az kezembe temettem az arcom. Hirtelen gitárt halottam meg. Fölnéztem és ott térdelt előttem Niall. Elkezdett énekelni, csak nekem. Azt a dalt,a mit csak nekem írt ez alatt az 1 óra alatt. A dal után leült mellém a padra és kezdte :
-Figyelj. Mindennél jobban szeretlek. Nekem a kor az nem számít. Csak téged szeretlek és mást nem. Hidd el. Igen szerethetnék idősebbeket is de én akkor is téged szeretlek. És nem szégyenlek. Akár mekkora baromságot csinálsz majd, akkor se foglak. Csak már most is nagyon rossz lehet neked az utálkozók postjai, és még akkor nem is tudják hogy együtt vagyunk. Nem szeretnélek ország-világ elé kitenni, mert tudom, hogy rossz lenne neked és én sose fogok rosszat tenni neked. 
-De engem nem zavar, ha tudnak rólam. Úgy se tudsz rejtegetni. Jobb ha az elején tudatod mindenkivel, mert különben a rajongók még jobban nyomulnának rád...Szeretném ha bebizonyítanád, hogy szeretsz, ha tényleg szeretsz....
-Okés. Fél óra és jövök. Addig vedd föl azt a szerkót amibe a koncertre jöttél.- kacsintott.
-Oké. De ne csinálj baromságot.- adtam neki egy gyors szájra puszit. - Szia.
-Szia. Szeretlek.
-Én is. -ordítottam utána mert már messze volt.
Megfogta a gitárját, elővette a telefonját, tárcsázott közbe rohant. Én elindultam a másik irányba hazafele. Átöltöztem. Fél óra múlva valaki kopogott az ajtón. Kinéztem, de senki sem volt ott, csak a földön egy papír egy nyíllal. Elindultam a nyíl irányába. De volt ott még egy papír egy nyíllal. Mit tehettem volna, hát  követtem a nyilakat...

16. rész

Amikor hazaértünk és mindenki letámadott minket.
-Hol voltatok???
-Aggódtunk értetek.
És akkor beléjük fagyott a szó, amikor meglátták , hogy Niallel egymás kezét fogjuk.
-Úristen, ti most járrtooook??- kérdezték egyszerre.
Összenéztünk Niallal.
-Hát ..Ömm.. Igen..- válaszollta.
-Úristen de örülök nektek...- rikácsollta Bogi
-Sokáiig.- mondta Liam.
Furcsa, mert Harry nem szólt semmit, csak erőltetetten  mosolygott. Hirtelen nekem is leesett, mert láttam, hogy Bogi és Liam is egymás kezét fogják.
-Ti iiis ????
-Igen.- felelték egyszerre.
-De jó. - sikítottam.
A bandából már csak Harrynek nincsen barátnője. Sajnálom szegényt. Nem baj. Majd holnap éjszaka kihívom beszélgetni, hogy mit érez. Szeretném, ha tudnák a fiúk, hogy rám ez után a csodás hét után is lehet számítani. Szeretem ezt a bandát. És Niallt. Már készültünk volna aludni, már mindenki pizsibe. Elfoglallták a saját szobájukat, de Boginak és Liamnak nem jutott hely. Legalábbis együtt nem.
-Niall? Nincs kedvünk kint sátorozni, hogy Liamék együtt aludhassanak?
-De .Jó ötlet .Jó buli lenne. Persze nekem bárhol jó csak az a lényeg, hogy veled lehessek. -erre magához húzott és megcsókolt a többiek előtt. A fiúk rögtön elkezdtek huhogni de én lerendeztem őket egy 'éretlenek vagytok' kijelentéssel. Az éjszaka közepén lementünk a pincébe megkerestük a sátrat és kivittük a  kerbe. Mindezt persze hajnali 2-kor. Kivittünk a vaksi sötétbe pár zseblámpát és a kinti fényeket is fölkapcsoltuk, de még így is alig láttunk valamit. Végre sikerült a sátrat fölállítani de arra döbbentünk rá, hogy már világos van. Ezért , mert már a többiek aludtak, halkan fölmentem a szobámba ahol Liam és Bogi aludt. Szerencsések, ők aludhatnak. Megfogtam a netbookomat , kivittem az udvarra , beültem a sátorba Niall mellé , bekapcsoltam és beindítottam egy filmet. Niall a vállamra hajtotta a fejét én pedig a fejére, és úgy néztük a filmet. Egy fél óra múlva úgy aludtunk el , ahogy vagyunk. Egymásra dőlve a sátorban ülve. Reggel félálmomban olyan szavakat halottam hogy :
-Hagyd már őket, olyan édesen alszanak.!!
és:
-Ez de édes kép lett!
és:
-Szerintem, bárki bármit mond, összeillenek..
De visszaaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy már nem Niallnak nekidőlve alszom, hanem bent, az ágyamban . Akkor nyitódott az ajtó és Niall lépett be rajta ...

15. rész

Emese szemszöge : 
Bogi amikor letette a telefont, mert megérkezett, gyorsan kikapcsoltam én is, hogy nehogy valaki megtudja zavarni a tökéletes napomat. Az én limuzinom a parkolóban állt meg valamiért. Kicsit furcsálltam ,de amikor kiszálltam a kocsiból a nagy semmi várt. A limuzin elhajtott. Ott álltam a sötétbe. Illetve az egyik sarok mögül fényt láttam. A vaksi sötétbe odabukdácsoltam és gyönyörű látvány fogadott. Tiszta sötét volt csak a gyertyákból kiépített út világította be a parkolót. Az út kacskaringós volt. Az egyik saroktól a másik sarkon át, a harmadik sarokhoz vezetett. És az út végén Niall állt egy szép öltönyben, egy szál fehér rózsával a kezében. Nagyon romantikus volt, azt a látványt sosem fogom elfelejteni.
-Szia. - nyomtam egy puszit az arcára és megöleltem.
-Szia. - ő is adott egy puszit .és viszonozta az ölelésem.
-Ez gyönyörű.
-Olyan , amilyen te vagy. - erre elpirultam,ezt észrevette és megint megölelt.
-És merre megyünk?
-Az egész aréna csak a miénk. És Liaméké de velük nem fogunk találkozni.Megígérem.
-Szerintem először csak beszélgessünk. Járkáljunk.
-Ahogy szeretnéd.
Fölmentünk a parkolóból. És csak járkáltunk a plázában a kezemben a rózsával. Nagyon szép volt. Csak 1-1 lámpa égett.. A félhomályban sétáltunk és beszélgettünk. Nagyon-nagyon jó volt. Utána beültünk egy étterembe. Sok kaját rendeltünk. Megpróbáltuk megetetni egymást, de inkább csak egymás arcára kentük. Gyorsan kiszaladtam a mosdóba letörölni az ételt. Féltem visszamenni, mert nem tudom, pontosan mit is érez, de nagy nehezen visszamentem. És ő olyan szépen mosolygott mint, még senki soha. Nagyon szerelmes vagyok Niallba. Nagyon nagyon nagyon nagyon szeretem. Mindennél jobban. A kaja nagyon finom volt. De nem a kaja érdekelt, hanem Niall, hogy ott van velem és ezt az egészet nekem szervezte. Egy átlagos 14 éves lány vagyok, sose gondoltam volna , hogy egy világsztárral fogok randizni.Nagyon szerencsés vagyok. Mikor már 2 óráig sétáltunk , kiugrott belőlem egy kérdés:
-Nem akarunk egy filmet nézni ?
-Remek ötlet. Mihez van kedved szépségem?-'szépségem'?! Én?!
-Valami horrort. Mondjuk a 'Paranormal Activity 3'-at.
-Azt ugye tudod, hogy az nagyon félelmetes?
-Nem baj, ha itt vagy velem.- mosolyogtam és magához húzott fél kézzel és nyomott egy puszit az arcomra. Sehol máshol nem akartam lenni, csak vele.Szereztünk tömérdek mennyiségű popcornt és üdcsit, és beültünk a moziterembe. A film nagyon félelmetes volt. Alig mertem elvenni a kezem a szemem elől , de Niall ezt látta, megölelt, magához húzott és nyomott egy puszit az arcomra. Na onnantól már nem féltem. Egyszerűen csak nagyon jó volt. Popcornal dobáltuk egymást és beleittunk a másik üdítőjébe. Kimentünk a moziteremből. Niall megragadta a kezem:
-Gyere, mutatok valamit.
Összekulcsoltuk a kezünket. Ő vezetett én meg csak mentem utána. Egyszer csak kinyitotta az ajtót előttem és gyönyörű látvány fogadott. Gyertyák mindenhol, egy földre leterített takaró és egy nagy takaró a hátunkra kettőnknek. Lehetett vagy este 10óra amikor leültünk, magához húzott, betakarta a hátunkat és csak beszélgettünk. Mindenről. De tényleg. És az egyik pillanatban arra eszméltem föl, hogy átfogja a derekam, magához húz, és megcsókol. Úristen. Valóra vállt egy álmom. Az első csókom az igazi szerelmemmel történt. Jobb emberrel nem is lehetett volna. Aztán még egyszer megcsókolt, és még egyszer.
-Várj, mi most járunk?-toltam el magamtól.
-Csak akkor ha szeretnéd.-nézett mélyen a szembe.
-Soha nem akartam ennél jobban semmit.-ekkor még egyszer megcsókolt. Tökéletes pillanat.
-Már éjfél van. Nem kéne hazamennünk? -kérdeztem.
-De, igazad van. Menjünk.-mosolygott és elindultunk a kocsi felé. Ott állt ahol kiszálltam belőle. Már nagyon fájt a lábam, ezért levettem a magassarkút. Niall rögtön fölajánlotta a fekete supra cipőjét. El is fogadtam. Egy igazi úriember és nagyon szeretem. Mindennél jobban. A kocsiban nagyon sokat beszélgettünk. Többször megcsókolt. A legjobb nap a világon. Volt vagy hajnali 1 óra mire hazaértünk...

14. rész

Most a 2 lány 2 külön szemszögéből fogom leírni az eseményeket.
Bogi szemszöge: 
 Kiléptem a kocsiból és ott állt Liam. Helyesebb volt mint valaha. Egy egyszerű, de nagyon elegáns ruha volt rajta.
-Mehetünk? - kérdezte.
-Oké. De hova?
-Ez a te napod. Az egész Pláza a miénk. Senki sincs velünk csak Niallék de ők a másik felén. Azt csinálunk amit akarunk. Nos- ajándékozott meg ekkor a világ legszebb mosolyával- mit szeretnél csinálni?
- Hát,- öleltem meg- szerintem először próbáljunk föl vicces ruhákat. Akkor majd nagyon jó kedvvel fog kezdődni ez az egész...Bármi is ez..- suttogtam halkan.
El is indultunk, körbejártuk a boltokat viccesebbnél viccesebb ruhákat próbáltunk föl. Persze ezeket a pillanatokat örökké meg akartam őrizni, szóval nagyon sok képet csináltam. Jó érzés volt végigszaladni az egész Arénán miközben Liam végig fogja a kezem. Egy beteljesült álom. Körbejártuk az éttermeket. Fogtunk egy bevásárló kocsit belepakoltunk a kiválogatott ételeket, beálltunk a liftbe és fölmentünk az áruház legtetejére. Ott egy leterített takaró várt minket .
-Hmm. Piknik? - kérdeztem.
-Ahogy szeretnéd.- mosolygott.
- Semmire sem vágytam jobban.
Kipakoltuk a bevásárló kocsiból az ételeket. Csináltunk pár képet , és elkezdtünk enni. Engem nem a kaja érdekelt, hanem , hogy ott vagyok. Akkor. Vele. Sose éreztem magam még boldogabbnak. Nagyon sokat ettünk, ittunk. Az az érzés felülmúlhatatlan amikor vele vagyok. Befejeztük a pikniket mert kezdett hűvös lenni, szóval inkább visszamentünk.Csak jártuk a boltokat míg valahogy a Tescoban kötöttünk ki. Megálltunk a tortás pult előtt. Kivettem egy szeletet a csokitortából, letörtem egy darabot. Bele akartam dobni a szájába, de véletlenül az arcán landolt. Elkezdtünk nevetni. Ő is a számba akarta dobni a tortát , de ő is eltalált vele. Egyre nagyobb és nagyobb szeletekkel dobálóztunk, mikor már arra eszméltem föl , hogy ez már egy kajacsata. Nem törődtünk a ruháinkkal. Sem a sminkemmel. Egyszerűen csak jól éreztük magunkat. Tiszta mocsok lettünk. A végén már a Tesco padlóján feküdtünk a nevetéstől egymás mellett és összekulcsoltuk a kezünket. Liam megszólalt :
-Lehet, hogy már észrevetted, de ha nem, akkor szólok, hogy.... ömm... nagyon odavagyok érted. Szinte mindennél jobban szeretlek.- pirult el.
-Ezt már én is el akartam mondani neked. Én is szeretlek. - és nyomtam egy puszit az arcára.- Nem megyünk mozizni ?
-De. Menjünk. Mit szeretnél nézni?
-Valami vígjátékot. Mondjuk a 'Másnaposok 2'-t.
-Igen. Az jó lesz .-mosolygott.
Vettünk popcornt meg üdítőt. Beültünk a moziba és elkezdtük nézni. Nagyon sokat nevettünk . És a film végén megcsókolt (!!!!!).
-Szóval, mi most járunk ? -kérdeztem.
-Igen. És ez nagyon jó érzés. De persze csak akkor ha te is szeretnéd.- nézett rám izgulva.
-Mindennél jobban.♥
Szóval mi most Liammal járuuunk. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Nagyon, nagyon szerencsésnek. A kocsiba hazafele végig nevettünk , beszélgettünk és többször is megcsókolt. Lehetett vagy este 10 óra mire hazaértünk.Csodálkozva tudtam meg, hogy Emeséék még nem értek haza. Furcsa.. Mit csinálhatnak ennyi ideig. Próbálltam fölhívni, de ki van kapcsolva a telefonja.Már komolyan kezdek aggódni...    

13. rész

Gyorsan fölkaptam a kaputelefont:
-Igen?
-Küldeményt hoztam egy bizonyos Boginak és Emesének. Le kéne jönni és átvenni.
-Rendben egy pillanat és megyek.
Gyorsan átöltöztem és szóltam anyának, hogy majd én átveszem. Lerohantam, aláírtam a papírt és behoztam a csokrokat. Nem néztem meg az üdvözlőkártyákat , hanem inkább sikoltozva fölhívtam Bogit, hogy jöjjön át. Amikor ideért a fiúk még aludtak. Szóval a konyhába csak halkan kellett sikongatnunk. :) Az üdvözlőkártyákon ez a szöveg állt:
'Emese. Nézd meg a gépedet. Szeretettel Niall.'

'Bogi. Nézd meg Emese gépét. Szeretettel Liam.'

Csendben fölrohantunk, gyorsan lehoztuk a gépem és fölnyitottuk a fedelét. Hirtelen egy üzenet villogott:
'Gyertek az Aréna Plázába délután 2-re. Egy kocsi fél 2-kor a házad előtt lesz. Szeretettel Niall és Liam.'
Szóval ezért kérte el Niall tegnap este a gépet. Cseles. Bogival nem tudjuk mire számítsunk. Nagyon izgultunk. Nem tudjuk, hogy mit vegyünk föl, de van még időnk ezt eldönteni. Elmentünk gyorsan hajat mostunk. Már szárítottuk volna a hajunkat amikor megint csöngettek. Még egy futár. Gyorsan lementem (persze vizes hajjal) és átvettem a csomagot. Láttam pár vaku villanását, tuti hogy lefotóztak, de nem érdekelt, mert úgy érzem ez lesz életem egyik legjobb napja. Fölhoztam a 2 dobozt. Az egyikre 'Boginak' a másikra 'Emesének' volt írva. Gyorsan kibontottuk , még 1 levél volt benne és egy másik doboz. A levélben ez állt :
'Szeretném, ha ezt vennéd föl ma délután. xoxo Niall' . És Bogi is kapott egy ugyan ilyen levelet Liamtól. A dobozokat nagy izgalommal bontottuk ki. Én kaptam egy gyönyörű rövid ruhát, egy hozzá illő fekete magassarkút, egy gyönyörű nyakláncot és egy fekete kardigánt. Egyszerűen mesés. Bogi egy térdig érő ruhát kapott, aminek ilyen leírhatatlanul szép színe volt. egy magas, telitalpú cipőt és egy barna bőrdzsekit. Ugráltunk örömünkbe ,talán hangosabbak voltunk egy kicsit de anya ránk szólt, hogy ne ébresszük föl a többieket.  Ekkor lejött Louis, köszönt anyának és megkérdezte, hogy minek örülünk annyira. Elmeséltük az egész sztorit erre Lou átváltott a visongós tinilány hangra, elkezdett ugrálni és rázta a kezét:
-Juuuuuuj. de örülöööööök,- és ekkor komolyabb hangnembe váltott- de én már tudtam. Meg az összes fiú. És tudjátok mit?- mosolygott - Nagyon drukkolok nektek Niallel. És Bogi neked meg Liammel.
-Köszönjük.- örültünk teljes szívünkből. De úgy, ahogy még soha.
Uramisten. 14 éves vagyok és most lesz az első randim ráadásul egy világsztárral , akibe fülig szerelmes vagyok és talán ő is belém. Igen, talán ő az akit a világon mindennél jobban szeretek. Ekkor lejöttek a többiek : Zayn és Harry is.
-Jó reggelt Anna néni! (így hívják az anyukámat.) Mi a helyzet? - kérdezte Zayn.
-Már tudjuk.- válaszoltuk. Ekkor Harry és Zayn is megöleltek minket.
 Hamarosan közeledett a 2 óra... Fölkaptuk a ruhát és a sminket.Egy, a ruhához illő kis táskát és már indultunk is, mert megérkezett a 2 csodálatosan szép limuzin értünk.
-FIÚÚK! A kaja a hűtőbe, a videójáték a tv előtt, a medencét megtaláljátok és ha kiürítitek a hűtőt szóljatok anyának! Még nem tudjuk mikor jövünk.- köszöntem el tőlük. Lesiettünk a kapuhoz, elköszöntünk egymástól és már szálltunk is be a limuzinba. Persze egész kocsi út alatt telefonon beszélgettünk, mert nem tudtuk, hogy mire számíthatunk.És akkor hirtelen leállt a kocsi motorja, kiszálltunk és.....

12. rész

-Sziasztok mindenki.- köszöntünk. - Hova üljünk?
Bogi Liam és Zayn melett kapott helyet. Én pedig Niall mellett. Így ültünk sorrendben balról jobbra: Liam , Bogi, Zayn ,Louis, Harry,Én, Niall. Csak beszélgettünk, közben a kezembe vettem a netbookom és olvastam mit írnak a videóról az emberek. Élő adásba megköszöntem, hogy utálnak és mondtam hogy nyugodtan utáljanak. A fiúk teljesen kiakadtak, hogy miért nem szeretnek minket.Szerintük csak féltékenyek. Furák a rajongók. Persze azért vannak, akik nagyon drukkolnak nekünk Niallel. Őszintén, ennek én is drukkolok. Persze csak lenne annyi merszem , hogy elmondjam neki. Vagy talán neki lenne annyi mersze. Hát ilyenek vagyunk mi. De olyankor Liam megszólalt:
-Emberek.Egy kis figyelmet. Hivatalosan és élő adásba bejelentem, hogy én és Danielle szakítottunk. Közös megegyezés alapján..
-Sajnálom.- mondtam.
-Embereeeeeek. Liam megint szabaaad. - ordította Zayn erre mind elnevettük magunkat.
Egy kis idő után kikapcsoluk a kamerát mert késő este volt és éhesek voltunk. Csináltunk melegszendvicset. Vagyis annyiból állt, hogy az egymás arcára kentük a krémet meg a sajtot így az egész konyha tiszta piszok lett. De a végén elkészült a melegszendvics és megettük. Szegény anyának sok takarítani valója volt.  Este pizsibe voltunk , amikor már mindenki a szobájába volt és készült aludni. Már Niallel mi is aludni készültünk amikor megszólalt:
-Te , szerintem én ma éjszaka nem fogok tudni aludni.Kölcsön tudod adni a gépet éjszakára?
-Persze. Ezt kérned se kell.De miért nem fogsz tudni aludni?
-Mert túlságosan föl vagyok dobva. De holnap el kell mennem egész napra. A többiek maradnak.
-Okés.- egyszerű válasz. Nem kérdezősködtem, nem akadékoskodtam. Nagyon rossz lesz 1 napig nem látni Niallt de ki kell bírnom. Mert sajnos szerintem ez utána  hét után már többet soha nem látom, csak képeken. Ettől elfog a sírhatnék. Betakartam a fejem a takaróba és halkan sírtam. Egyszer éreztem , hogy valaki leül mellém az ágyra. Fölnéztem. Niall volt az.
-Ne nézz rám, csúnya vagyok ilyen fejjel.
-Nekem mindig szép vagy. -mondta- Mi a baj ?
Elmeséltem neki mindent, hogy milyen jó, hogy itt vannak és, hogy mennyire örülök, de bánt, hogy ezek után soha többet nem fogom őket látni, maximum képen.Csendben hallgatott. Tökéletes pillanat. Sose akartam, hogy vége legyen. Csendben megsimította a karom , a vállamra dőlt és mondta:
-Nyugodj meg, most aludj kicsit. Reggelig itt leszek. Utána viszont muszáj elmennem.
-Rendben. Majd akkor holnap találkozunk.
Elaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy valaki puszit nyom a homlokomra.
-Emese, Liam is velem jön.Este jövünk. Szia.
-Szia.- mondtam félkómásan és visszaaludtam.
Amikor még a többi fiú aludt kb. 9 órakor csöngött a kaputelefon.Gyorsan kinéztem az ablakon , mert lehet , hogy csak egy rajongó szórakozik.Nagy meglepetésemre egy futár állt a kapuba 2 csokor rózsával... Hmm.. érdekes...

11. rész

-Igen. -mosolygott.
Ekkor valaki kopogott az ajtón. Harry volt az. Benyitott és látta ,hogy Niallal egymás mellett ülünk és gépezünk.
-Megzavartam valamit? - kérdezte.
-Nem. Gyere csak.- válaszoltuk.
-Nem akarok zavarni. De valaki lent, téged keres. Nem ismerem. Valami Dóri.
-Dóriiii??- visítottam örömömben.- Tényleg?
-Tényleg.
-Juuj. De jó - és már rohantam le a lépcsőn. Még a lépcsőfordulóból visszanéztem a fiúkra. Értetlenül néztek. Én meg csak elnevettem magam és már rohantam le a kapu elé.
Megkértem egy biztonsági őrt, hogy azt a szőke hajú lányt, Dórit hozza ide , mert őt ismerem. Persze sok rajongó elkezdte mondani, hogy ő a Dóri. De persze én csak megismerem az osztálytársamat akit egész nyáron nem láttam pedig csak egy utcányira lakik. Dóri átverekedte magát a tömegen egy biztonsági őr segítségével. Már nyitotta volna a száját ,hogy megkérdezze mi ez a fölfordulás de én előbb szóltam :
-Szereted a One Directiont?- kérdeztem.
-Igen szeretem. Miért?
-Csak gyere. Ragadtam meg a karját és húztam föl a lépcsőn. Bementünk a bejárati ajtón. Fölhúztam a másik lépcsőn és megállítottam.
-Maradj itt..-mondtam.
Berohantam a szobába és szóltam a fiúknak, hogy bemutatom nekik az osztálytársamat. A fiúk megörültek és gyorsan kimentek bemutatkozni. Dóri megszeppenve állt előttük. Gyorsan elmeslltem neki mindent a repülőről, a koncertről, erről az őrületes hétről meg ,hogy tudok angolul. Részben.  Időközben megjött Bogi.. vagyis azt hitték az őrök, hogy ő az. Egy lány a képek alapján beöltözött úgy ahogy a Bogi kinéz. A biztonságiak ismerik Bogit, szóval az ál Bogit rögtön beengedték. Lementem elé az előszobába. De az ál Bogi föllökött és rohant a fúkhoz. Persze rögtön szóltam egy biztonsági őrnek, hogy vigye ki az őrült csajt. Szerencsére senkit nem tudott bántani a lány szóval szerencsénk volt. Ezek után , tuti szigorúbb lesz a biztonság. Megbeszéltük a fiúkkal ezt az egészet és a végére már csak nevettünk. Hát igen. Ők mindig jókedvűek. Még ilyenkor is. Ma eldöntötték a fiúk, hogy csinálni fognak egy 'segítség, Magyarországon rekedtem' nevű videónaplót a házban. Tetszett az ötlet, nagyon vicces a neve.Megfogtunk egy kamerát , kiválasztottunk egy ideális helyet ( a szobámban!!) , felállították a kamerát és kezdődhetett a felvétel. Időközben megjött Bogi, Dóri pedig elment. Bogival ketten kívülállóként a kamera mögül figyeltük a fiúkat. És ekkor a fiúk megszólalnak :
-És most jöjjenek azok akik ezt az egész hetet jókedvvel aranyozták be. Lányok üljetek csak ide.- mosolygott Niall. Hogy én mennyire szeretem♥.
-Neeeem. hülyén nézek ki.- akadékoskodtam.
-Nekem gyönyörű vagy.- mondta Niall. Elvörösödtem..Egy kicsit ő is. Az egész világ előtt mondja, hogy gyönyörű vagyok. Elöntött a boldogság. Gyorsan megnyugtattam Bogit, hogy ő mindig szép , megfogtam a karját, és beültünk a fiúk mellé. Őrületes érzés volt...

10. rész

Beléptünk a kertbe. A pad még messze volt. De már láttuk. Meg egy kis piros pislákoló fényt. Megint eszembe jutott a horrorfilm. Nem akarok meghalni úgy hogy Niallt még rendesen meg se ölelhettem.
-Louis. Mi az ??- kérdeztem rekedt hangon.
-Hol?
-Ott a padon.
-Nem tudom. Majd most megtudod.
Megfogta a karom és elkezdett a pad felé húzni. Nem félős srác az már biztos.
-De én nem akarok odamenni. Mi van ha egy szörny és megesz ??- torpantam meg.
-Akkor megesz. Jó sovány csaj vagy nem hiszem , hogy pont téged lenne kedve megenni.- nevetett és csak húzott az alak felé.
Odaértünk és egy kő esett le a szívemről. Csak Zayn volt az és cigizett. Az volt az a piros fény..
-Sziasztok. Hát ti ? - ültünk le mellé.
-Semmi csak kijöttünk beszélgetni. - válaszoltam.
- Értem. Ugye Niallról beszélgettek? - honnan tudja az egész banda ?? Remélem Niall nem tudja ..
-Hát. Igen.. -válaszoltam.
-Akarjátok, hogy elmenjek??-kérdezte Zayn miközben elnyomta a cigit.
-Ne! Maradj csak. - válaszoltuk Louissal egyszerre.
-Hát akkor jó.-mosolygott Zayn.
És elkezdtünk beszélgetni. Louis elmesélte , hogy Niall nagyon oda van értem, de szégyenlős, nem mer lépni. -Az ölelésekre is nehéz volt rávenni ,mert félt hogy  mi lesz ha nem szereted viszont. Niall egy nagyon jó srác. Ne bántsd meg mert évekre magába zuhanna. Ne játssz vele hanem szeresd. - mondta Zayn.
-Én nagyon szeretem de nem merem neki elmondani.. És könyörgök ti se mondjátok el neki. Majd elmondom ha jónak látom. Várjatok egy pillanatot. Maradjatok itt. Ne mozduljatok. - mondtam és berohantam a házba.
Kifele menet már egy fényképezőgép, chips és üdítő volt a kezembe. Ezt a 2 fiú nagy örömmel fogadta. Csináltam pár képet. Besuhantunk a házba és lefotóztuk a fiúkat ahogy alszanak. Nagyon édes képek lettek. Majd az összes képből csinálok egy fotómontázst. Elköszöntem a többiektől, jó éjszakát kívántam és visszamentem a szobámba, de Niall már nem aludt hanem gépezett az ágyán. Az én gépemen(!) ahol ő és én vagyok a háttérkép(!).
-Ööö. Bocsi a háttérkép miatt de nagyon jó kép lett ...
-Semmi baj. Nézd. - mutatta felém a telefonját. Ugyan ez a háttérképe.Juj. De örülök. Óvatosan elmosolyodtam és leültem mellé az ágyára.
-Mit csinálsz?- kérdeztem és belenéztem a netbookba.
-Semmit. Csak Twitterezek meg Facebookolok. - mosolygott hiperédesen.
Megnéztem , hogy miket ír. És nem tudtam a mosolyt letörölni az arcomról. Kiállt mellettem Twitteren és megvédett Facebookon. Ő írt én meg olvastam. Körübelül olyan 7 órakor arra ébredtem , hogy a válláról emelem föl a fejem, ő meg a lábán a netbookomat nyomogatja
-Bocsánat ..- mondtam elvörösödve.
-Semmi baj. Tudod milyen aranyosan alszol ?
-Tényleg?- néztem rá kérdőn.