Akik föliratkoztak♥

2013. február 12., kedd

112. rész

Andris fölállt és szomorúan rám nézett. Na ennyit arról, hogy csöndben maradok. 
-De én legalább bocsánatot kértem jó?! De úgy látom semmi esélyem nincs nálad, ha veled van ez a híres, szőke, 'bárkitmegszerezhetek' srác, aki elvakít. Nem veszel észre semmit, ami körülötted folyik. Nyisd ki kicsit a szemed, és nézz körbe. Nem minden rózsaszín köd, aminek látod. Nincs meg az a 'most és mindörökké', amit te hiszel. Az élet nem habos torta. Hahó!- legyintett a szemem előtt a kezével.- Két külön országban laktok. Ez sehogy sem fog össze jönni. Most minden szép és jó, de ez nem marad meg sokáig. Ezt te sem gondolhatod komolyan.Ti szakítotok, mert rájöttök, hogy ez így nem lesz jó. Ő szerez majd egy híres barátnőt, te meg otthon kisírod a szemed. Nőj végre föl! 
Andris befejezte a monológját, sarkon fordult és elment. Mélyen beszívtam a nyár, kissé nyirkos levegőjét és ahogy láttam őt lassan elsétálni összetalálkoztak a könnyek a szememben. Niall fél kezével magához húzott. Én belefúrtam a fejemet a vállába és mélyen beszívtam az illatát. Belepuszilt a hajamba és némán ültünk egymás mellett. Mindketten tudtuk, hogy Andris szavaiba van igazság. De az, hogy később hogy fog alakulni, egyikünk sem tudta. Azt tudtuk, hogy most ott vagyunk, késő este van, én csak sírok, Niall meg bámul a semmibe. Elővettem a pulcsimból egy zsepit, amikor nem hittem a szememnek. 2 fotós állt ott és minket fotóztak. Niall fölállt, és a kezemnél fogva húzott föl engem is.
-Gyere.-suttogta.
Elindultunk az éjszaka közepén hazafele. Megpróbált mindig elém állni, hogy ne kerüljek rá egy képre sem, de ez nem nagyon jött össze. A nagy sétálásba kicsúszott a zsebemből a telefonom és leesett egyenesen a földre. Megálltam és magamban elmormoltam egy 'már csak ez hiányzott'- kifejezést és leguggoltam a földre, hogy fölvegyem a földről. Nagy szerencsétlenségemre a másik zsebemből, meg a pénztárcám esett ki. Egyre jobb ez a nap. A könnyektől alig láttam valamit és csak kaparásztam földön, mint egy kutya. Niall leguggolt mellém és segített összeszedni a földről a cuccaimat. Egyszerre nyúltunk a tárcámért; összetalálkozott a kezünk. Magához húzott és megcsókolt. Nevetve megtöröltem a már-már kisírt szememet, miközben végig Őt néztem. Elfelejtettem minden szót, amit Andris mondott és a 'te és én'-ből 'mi' lettünk. Furcsa pillanat volt, libabőrös is lettem. Niall lágyan elmosolyodott és végignézett rajtam. 
-Mi van?- kérdeztem nevetve.
-Semmi.- sütötte le vigyorogva a szemét.
Föltápászkodtunk a földről és egymás mellett sétáltunk tovább.
-Na..Mond már.- löktem oldalba.
Niall a másodperc töredéke alatt felém fordult, két kezével megfogta a két vállam és megcsókolt. Meglepett ez a mozzanat, de nem különösebben ellenkeztem. A kezeimet rákulcsoltam a nyakára és kinyitottam a szemem. Összetalálkozott a tekintetünk és elmélyedtem a gyönyörű szempárban.. Az idilli pillanatunkat csak a fotósok kattintgatása zavarta meg. Megfogtam Niall kezét és gyakorlatilag elráncigáltam onnan. Némán sétáltunk tovább. A léptünk visszhangzott , a város néma utcáin. Nyári éjszakához képest eléggé hűvös volt. Összehúztam a pulcsimat s mentem  tovább. Hazaérve csöndesen zártam magunkra a bejárati ajtót. Niall fölvonult én pedig elővettem a telefonom. Félhomályban küldtem Boginak egy sms-t aki pár pillanat múlva, már velem szembe állt egy 'na mit akarsz' nézéssel.
-Figyelj, ha nem akarsz beszélni, akkor megértem. Menj nyugodtan vissza aludni. 
-De. Van kedvem.- mosolygott fáradtan. 
Szegény úgy állt ott, mint aki azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány.
-Szóval..-kezdtem volna bele a mondatomba, de össze kellett szednem a gondolataimat. - Találkoztam Andrissal és eléggé durva volt.
Bogi felvont szemöldökkel nézett. 
-Mit csinált már megint?- kérdezte.
-Hát...

5 komi és kövi:) 

11 megjegyzés:

  1. Nagyon jo imadom az irasod.De nem azert de szerintem is Niall es Emese szakitani fog,bar orulnek ha nem :) folytasd csak,ne hagyd abba semmikepp!

    VálaszTörlés
  2. Szia :) Nagyon jó a sztori meg,hogy ilyen csavarok vannak benne :D Tetszik!Én is írok történet,bár nem a fiúkkal.Segítenél híresztelni?Azt nagyon megköszönném: http://orokkonorokke.blogspot.sk/2013/02/normal-0-21-false-false-false-sk-x-none.html?m=0

    VálaszTörlés
  3. Naggggyon jó csak így tovább!!!Hajrá!!!IMÁDOM!! :'DD és nagyon várom a kövit :)))

    VálaszTörlés
  4. köszi :D én is kiraktalak az oldalamon!

    VálaszTörlés
  5. nagyon jó, jöhet a kövi :) :D

    VálaszTörlés
  6. Mikor lesz új rész?:\

    VálaszTörlés
  7. Kövit.Mikor lesz már Új rész??????Már 8.koment!!!!! :)

    VálaszTörlés
  8. Nem lesz több fejezet??? :(

    VálaszTörlés
  9. Mikor lesz rész?? Amugy bocsi hogy eddig nem komiztam, de nagyon tetszik a blogod !!!!! :*

    VálaszTörlés
  10. nem lesz több rész?:(

    VálaszTörlés