Akik föliratkoztak♥

2012. július 13., péntek

16. rész

Amikor hazaértünk és mindenki letámadott minket.
-Hol voltatok???
-Aggódtunk értetek.
És akkor beléjük fagyott a szó, amikor meglátták , hogy Niallel egymás kezét fogjuk.
-Úristen, ti most járrtooook??- kérdezték egyszerre.
Összenéztünk Niallal.
-Hát ..Ömm.. Igen..- válaszollta.
-Úristen de örülök nektek...- rikácsollta Bogi
-Sokáiig.- mondta Liam.
Furcsa, mert Harry nem szólt semmit, csak erőltetetten  mosolygott. Hirtelen nekem is leesett, mert láttam, hogy Bogi és Liam is egymás kezét fogják.
-Ti iiis ????
-Igen.- felelték egyszerre.
-De jó. - sikítottam.
A bandából már csak Harrynek nincsen barátnője. Sajnálom szegényt. Nem baj. Majd holnap éjszaka kihívom beszélgetni, hogy mit érez. Szeretném, ha tudnák a fiúk, hogy rám ez után a csodás hét után is lehet számítani. Szeretem ezt a bandát. És Niallt. Már készültünk volna aludni, már mindenki pizsibe. Elfoglallták a saját szobájukat, de Boginak és Liamnak nem jutott hely. Legalábbis együtt nem.
-Niall? Nincs kedvünk kint sátorozni, hogy Liamék együtt aludhassanak?
-De .Jó ötlet .Jó buli lenne. Persze nekem bárhol jó csak az a lényeg, hogy veled lehessek. -erre magához húzott és megcsókolt a többiek előtt. A fiúk rögtön elkezdtek huhogni de én lerendeztem őket egy 'éretlenek vagytok' kijelentéssel. Az éjszaka közepén lementünk a pincébe megkerestük a sátrat és kivittük a  kerbe. Mindezt persze hajnali 2-kor. Kivittünk a vaksi sötétbe pár zseblámpát és a kinti fényeket is fölkapcsoltuk, de még így is alig láttunk valamit. Végre sikerült a sátrat fölállítani de arra döbbentünk rá, hogy már világos van. Ezért , mert már a többiek aludtak, halkan fölmentem a szobámba ahol Liam és Bogi aludt. Szerencsések, ők aludhatnak. Megfogtam a netbookomat , kivittem az udvarra , beültem a sátorba Niall mellé , bekapcsoltam és beindítottam egy filmet. Niall a vállamra hajtotta a fejét én pedig a fejére, és úgy néztük a filmet. Egy fél óra múlva úgy aludtunk el , ahogy vagyunk. Egymásra dőlve a sátorban ülve. Reggel félálmomban olyan szavakat halottam hogy :
-Hagyd már őket, olyan édesen alszanak.!!
és:
-Ez de édes kép lett!
és:
-Szerintem, bárki bármit mond, összeillenek..
De visszaaludtam. Reggel arra ébredtem, hogy már nem Niallnak nekidőlve alszom, hanem bent, az ágyamban . Akkor nyitódott az ajtó és Niall lépett be rajta ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése